ROKOVO 2022. Lukač 05 osvojio 3. Memorijalni nogometni turnir “Slavko Francetić” u Milanovcu

U povodu Dana grada Virovitice – Rokova, Nogometni klub Sokol, uz pomoć Sportske zajednice grada Virovitice, Mjesnog odbora Milanovac te mjesnih udruga umirovljenika i branitelja, organizirao je 3. Memorijalni nogometni turnir u počast na dugogodišnjeg člana i osnivača kluba Slavka Francetića.

Na ovogodišnjem turniru sudjelovali su županijski prvoligaš Lukač 05, mlada momčad NK Virovitice te dva županijska drugoligaša, Sveti Đurađ i domaći Sokol.

Prije početka turnira izaslanstvo organizatora i zamjenica virovitičkog gradonačelnika Vlasta Honjek -Golinac obišli su grob Slavka Francetića, gdje su položili buketu i zapalili lampione.

IMG_3234-Custom

U prvom susretu Sokol je iskoristio pogreške mlade momčadi Virovitice i došao do pobjede 2:0. U susretu Lukača 05 i Svetog Đurađa dugo su mreže mirovale, međutim, uslijedila je prava kanonada Lukačana, koji su na kraju došli do uvjerljive pobjede 8:0.

U susretu za treće mjesto Sveti Đurađ poveo je 1:0, međutim, igrački puno poletniji igrači Virovitice došli su do preokreta i pobjede 3:1.

Finale je donijelo zanimljivu utakmicu, u kojoj su gosti iz Lukača došli do pobjede 2:0. Domaći Sokol je pokazao da će igrom i kvalitetom moći parirati i momčadima iz viših liga.

IMG_3409-Custom

Najbolji strijelac turnira bio je Mateo Nemčec, koji je postigao četiri zgoditka, koliko je postigao i Antonio Babec, koji je proglašen za najboljeg igrača turnira. Obojica su igrači pobjedničke momčadi, dok je za najboljeg vratara proglašen domaći čuvar mreže Kristijan Dumenčić.

Pehare svim momčadima te pokale najboljim pojedincima, podijelili su članovi obitelj Slavka Francetića, supruga Marta i kćerka Željka, zamjenica virovitičkog gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac i tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content