U Bukviku odigran 2. memorijalni turnir u boćanju posvećen Milanu Jurlini, Franji Bušljeti, Ivanu Butiju i Petru Zuanoviću: Pobjedu odnio feričanački FEŠK

Boćarski klub Dalmatinac Bukvik u općini Čačinci, organizirao je 2. Memorijalni turnir na svom igralištu u čast svojim istaknutim preminulim članovima i igračima Milanu Jurlini, Franji Bušljeti, Ivanu Butiju i Petru Zuanoviću.

Na turniru je sudjelovalo osam ekipa: BK Trpinjska cesta Vukovar, Dunav iz Sotina, Hajduk iz Krčenika, FEŠK iz Feričanaca, Brezik, Lipik, WELS Velimirovac i domaćin, BK Dalmatinac, a nakon odavanja počasti preminulim članovima BK Dalmatinac Milanu Jurlini, Franji Bušljeti, Ivanu Butiju i Petru Zuanoviću nazočnima se obratio predsjednik kluba domaćina Toni Škiljić.

-Prije svega hvala svim klubovima koji su došli da zajedno odamo počast našim velikim ljudima koji su dugi niz godina bili neizostavni i marljivi članovi našeg kluba. Oni će vječno biti s nama, a ovaj turnir je jedan od načina da ih se nikada ne zaboravi – rekao je Škiljić.

Memorijal-Bukvik-6

Osam ekipa bilo je podijeljeno u dvije skupine, a na kraju u velikoj završnici našli su se BK FEŠK i Hajduk Krčenik u meču u kojem su Feričančani bili uvjerljivi s konačnih 10:2. U utakmici za treće mjesto BK Brezik je bio bolji od domaćina s 9:3. Domaćin i organizator nagradio je i najboljeg pojedinca u izbijanju, a to je Jure Baričević iz BK Brezik. Odigrano je niz odličnih i zanimljivih mečeva, a treba svakako pohvaliti organizatora koji je uložio ogroman trud u pripremu pa čak nije odustao niti nakon velikog pljuska uoči otvaranja turnira.

-Nije nas moglo ništa spriječiti jer znamo kome ovo posvećujemo. Hvala Bogu i vrijeme se poslije smirilo i sve je odigrano odlično, a turnir je zapravo pokazao koliko veliko prijateljstvo vlada među nama boćarskim klubovima iz cijele Slavonije – zaključio je predsjednik BK Dalmatinac, Toni Škiljić.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content