Veliki festivalski after party uz Gazde i Zlatka Pejakovića: Nabavite svoje ulaznice na vrijeme

Udruga Glazbeni festival Pjesme Podravine i Podravlja ove godine organizira nezaboravan provod nakon festivalskih večeri. Tako već tradicionalno pitomački festival neizostavan je bez šatora gdje se nakon festivala održavaju odlične glazbene večeri.

Tako će nakon revijalne prve večeri festivala (subota) na velikom festivalskom after partiju u šatoru na Trgu kralja Tomislava sve prisutne od 21.45 sati zabavljati neizostavni Tamburaški sastav Gazde. Dok nakon druge večeri novih pjesama (nedjelja) zabava u šatoru rezervirana je uz Zlatka Pejakovića s početkom u 22 sata. 

Ulaznice za festival, ali i veliki festivalski after party možete kupiti na kiosku “Žabac” na Trgu Kralja Tomislava (kod semafora), u Turističkoj kućici Turističke agencije Draft (kod crkve) te u prostorima Općine Pitomača. Možete izabrati između „Donatorske“ ulaznice koja uključuje ulaz u festivalsku dvoranu te ulaz i piće na veliki festivalski after party. Cijena za subotu je 35 kuna, a za nedjelju 45 kuna. Ili možete odabrati „Standardnu“ ulaznicu koja uključuje samo ulaz u festivalsku dvoranu. Cijena ulaznice za subotu je 25 kuna, a za nedjelju 35 kuna.

29. izdanje Glazbenog festivala Pjesme Podravine i Podravlja ove godine održat će se zadnjeg vikenda u kolovozu, točnije u subotu, 27. i nedjelju, 28. kolovoza, s početkom u 20 sati u školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića Pitomača. A održat će se uz visoko pokroviteljstvo predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, a pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija i Općina Pitomača.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content