VIDEO Borna Mimić pozvao navijače na susret pretkola Hrvatskog nogometnog kupa: Goran Paracki i Zvonko Pamić glavne zvijezde Karlovca, ali Orahovčani su motivirani i priželjkuju pobjedu

Nogometaši orahovačkog Papuka u srijedu, 31. kolovoza, u 16:30 sati igraju ‘veliku’ utakmicu, utakmicu pretkola SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa protiv trećeligaša iz hrvatskog nogometnog “središta”, iz grada na četiri rijeke, Karlovca 1919. kojeg vodi poznati hrvatski strateg Igor Pamić.

Karlovčani u Orahovicu dolaze ‘na krilima’ uvjerljive pobjede iz prvog ligaškog kola, u kojem su na domaćem travnjaku nadigrali Maksimir rezultatom 3:0. Riječ je o momčadi prepunoj odličnih igrača, a svojim se iskustvom zasigurno ističu Goran Paracki (Rijeka, Split, Inter Zaprešić, Slaven Belupo, Istra 1961, Wellington Phoenix, Neftchi Baku) i Zvonko Pamić (Rijeka, Bayer Leverkusen, Freiburg, Duisburg, Dinamo Zagreb, Istra 1961, Hrvatski Dragovoljac, Lokomotiva Zagreb, Široki Brijeg).

Domaći trener Zoran Mandić vjeruje u svoju momčad i kaže kako se protiv Karlovca može igrati…

-Jaka su momčad s nekoliko odličnih pojedinaca, ali s njima se definitivno može igrati, ali moramo biti strpljivi. Mi smo spremni, odlično pripremljeni i potpuno vjerujem u momčad koja je već bezbroj puta pokazala svoj ogroman karakter. Svi jedva čekamo utakmicu – rekao je Mandić.

Što se tiče službenih osoba, glavni sudac ovog susreta je Oliver Romić iz Osijeka, pomoćnici su mu Ivan Janić iz Iloka i Deni Grofelnik iz Valpova. Četvrti sudac je Nikola Kristić iz Ćeralija. Ulogu delegata obavljat će Mladen Jurišić iz Osijeka, dok će kontrolor suđenja biti Božidar Smrekar iz Donje Šemnice.

Kako diše svlačionica Orahovčana pogledajte u video prilogu i u razgovoru sa sjajnim veznjakom Bornom Mimićem.

(www.icv.hr, vg, ts, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content