Više od 500 mladih nogometaša na turniru u Kneževim Vinogradima: Iz pet država stigle 32 ekipe

U Sportsko-rekreacijskom centru u Kneževim Vinogradima 27. i 28. kolovoza održan je 4. Internacional Borac Cup, turnir u organizaciji Nogometne škole NK Borac iz Kneževih Vinograda na komu su sudjelovale 32 ekipe mladih nogometaša (U10, rođeni 2012. godine) iz pet država; Hrvatske, Srbije, Mađarske, Bosne i Hercegovine te Slovenije. Među sudionicima su GNK Dinamo, HNK Hajduk, FK Crvena Zvezda, FK Vojvodina, NK Osijek, HNK Rijeka, NK Lokomotiva Zagreb, FK Sarajevo, NK Olimpija Ljubljana, TC Ferenvaroš, MTK Budimpešta i drugi.

Sudionike 4. Internacional Borac Cupa prilikom svečanog otvaranja pozdravili su zamjenik župana Osječko-baranjske županije Mato Lukić, načelnik Općine Kneževi Vinogradi Vedran Kramarić, a uspješno natjecanje poželio im je u ime organizatora Ivica Plantosar.

Zamjenik župana Mato Lukić naglasio je veliku važnost sporta za pravilan razvoj djece, a u tomu svakako posebno mjesto imaju i događanja poput ovog turnira na komu sudjeluje više od 500 malih sportaša. Istovremeno to je značajan događaj za mjesto i Općinu Kneževi Vinogradi, ali i cijelu Baranju. Naime, uz djecu su stigli i njihovi roditelji i drugi članovi klubova, pa su popunili gotovo sve smještajne kapacitete u Baranji, što je važno i za turističku promociju ovog dijela Osječko-baranjske županije.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content