1. HRL SJEVER Viro Virovitica u drugom kolu ugošćuje Novi Zagreb, a Slatina Vidovec

U subotu, 24. rujna igraju se utakmice drugog kola 1. hrvatske rukometne lige Sjever.

Starosjedioci u ligi – rukometaši Viro Virovitice u 19 sati na terenu sportske dvorane virovitičke Tehničke škole bit će domaćini Novom Zagrebu. Mladom treneru domaće momčadi Matku Crljeniću ovo će biti prilika da sa svojim igračima upiše prve ovosezonske bodove.

Gotovo do posljednjeg trenutka morat će čekati verifikaciju međunarodnog transfera za kanadskog igrača Russela Colea Reinhardta, koji će ove sezone igrati za Viro Viroviticu. U klubu su uvjereni da će igrački certifikat iz Kanade stići na vrijeme.

Rukometaši Slatine, kao nova momčad u ligi, nakon pobjede u Zlatnoj dolini, gdje su osvojili dva boda u susretu s Požegom, u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića u subotu, 24. rujna u 19:30 sati domaćini su Vidovcu.

Gosti iz varaždinskog predgrađa, nekadašnji premijerligaši, u prvom kolu poraženi su na gostovanju od Novog Zagreba. Na krilima gostujuće pobjede slatinski rukometaši sigurno će pred svojim navijačima pokušati doći do drugog uzastopnog trijumfa, kojim bi potvrdili svoju igračku kvalitetu.

1. HRL Sjever, 2. kolo: Subota, 24. rujna

Sisak – Rugvica (18:00)

Dugo Selo – Spačva Vinkovci (18:30)

Viro Virovitica – Novi Zagreb (19:00)

Čakovec – NEXE 2 (19:15)

Metalac – Maksimir Pastela (19:30)

Slatina – Vidovec (19:30)

1. HRL Sjever, 2. kolo: Nedjelja, 25. rujna

Požega – Đakovo (20:00)

Tablica 1. HRL Sjever

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content