DAN OPĆINE ZDENCI Na tradicionalnim Igrama branitelja ukupni pobjednik ZUiČ HVIDR-a

U organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Zdenci, na sportskom terenu NK Sloga održane su tradicionalne Igre branitelja u sklopu Dana općine. Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 14 ekipa, a natjecalo se u četiri discipline i to belotu, visećoj kuglani, streljaštvu i boćanju.

– Ove igre su sada već tradicionalne i to je naš poklon općini za njezin dan, a posebno način druženje hrvatskih branitelja te čuvanje istine o Domovinskom ratu. Posebno sam sretan što smo imali čak 5 ženskih ekipa u streljaštvu te po jednu u boćanju i visećoj kuglani i svima im ovim putem zahvaljujem, kao i ostalim sudionicima kojih je ove godine bilo preko 60. Hvala Općini na podršci i čestitam onima koji su ostvarili najbolje rezultate – rekao je predsjednik Udruga hrvatskih branitelja Zdenci Miroslav Biro.

Natjecanje je otvorio načelnik općine Zdenci Tomislav Durmić.

– Uvijek mi je posebna čast otvoriti manifestacije koje organiziraju naši branitelji, oni koji su svojom krvlju stvorili našu lijepu Domovinu. Hvala našoj Udruzi branitelja koja svake godine organizira ove igre i njima uveliča i uljepša Dan općine. Svim natjecateljima želim puno sreće, a prije svega puno zdravlja u životu da se još godinama susrećemo na ovim igrama – rekao je načelnik Tomislav Durmić.

Ukupni pobjednik na kraju nakon zbroja svih bodova iz svih disciplina je Zajednica udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije, a nagrade najboljima uručili su predsjednik općinskog Vijeća Jurica Kiris te predsjednik Udruge organizatora Miroslav Biro i član iste Miroslav Zlosa.

(www.icv.hr, vg, Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content