Dom zdravlja VPŽ: Dr. Omeragić je do zadnjeg dana stavljao potrebe pacijenata ispred vlastitog zdravlja

Pokojni dr. Hajrudin Omeragić, osim dugogodišnjeg staža u Općoj bolnici Virovitica ostavio je neizbrisiv trag i u životu kolega i pacijenata Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije. Njihovu javnu zahvalu u povodu smrti vrijednog, kvalitetnog, omiljenog i cijenjenog liječnika dr. Hajrudina Omeragića prenosimo u cijelosti: 

“Poštovani i svima dragi kolega dr. Hajrudin Omeragić uvijek je svima bio na raspolaganju. Tako je od svibnja 2018. godine pa do ovih dana bio na raspolaganju pacijentima Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, kao liječnik u timovima bez nositelja, u ambulantama Bušetini, Turanovcu, Dugom Selu Lukačkom te Gornjem Bazju. 

Potrebe pacijenta uvijek je stavljao ispred osobnog zdravlja, pa kada bi imao i osobnih zdravstvenih problema, nije se štedio. Čim bi bio “zaliječen”, bio bi u ambulanti za pacijente koji su ga trebali, čak i ako je to značilo ne poštovati preporuke kolega o potrebi za mirovanjem i potrebi za potpunim izlječenjem.
 
Mislimo da ćemo ga kao takvog pamtiti svi, da je do samog kraja ovozemaljskog života bio u službi pacijenta, “preselivši” se iz ambulante u vječni spokoj. 
 
Hvala mu!” 
 
Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije. (www.icv.hr, foto: arhiv) 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content