Josip Čapo iz Feričanaca kandidat “Života na vagi”: Najteže je već prošao, prebolio je leukemiju, a sada je spreman za novu promjenu u životu

U drugoj ovosezonskoj epizodi “Života na vagi” preostali kandidati izašli su na prvo vaganje. Josip Čapo (31) u RTL-ov show ‘Život na vagi’ stigao je iz Feričanca. Zaposlen je u tvrtki NEXE, bavi se vinogradarstvom i ima OPG. Suprug je i otac troje djece zbog kojih se ponajviše i prijavio u ovaj show.

– Odlučio sam se prijaviti zbog obitelji jer su mi najveća podrška u svemu – rekao je Josip, a vaga je pokazala 172 kilograma.

Prije vaganja otkrio je svoju životnu priču. Josip je prebolio leukemiju i sjetio se najgoreg dana u životu.

– Iako su mi doktori govorili da imam još jako malo vremena na ovom planetu, uspio sam se izliječiti alternativnom medicinom – rekao je Čapo.

– Taman mi se kći trebala roditi i primio sam ciklus kemoterapije. Bio sam u bolnici 42 dana, došao sam na pauzu od kemoterapije i nisam uopće znao hoću li dočekati dijete. Doktori su to vidjeli, pa su me pustili kući – ispričao je.

Ocu je kazao da neće ostati u bolnici.

– Rekli su da ću umrijeti za pet dana. Otac nije znao što će, samo je šutio, a ja sam samo čekao da kaže da idemo kući. I onda se to dogodilo. Kad se osjećam malaksalo, ja jedem. Kad netko kaže malo si blijed, ja jedem. Jeo sam strašno – rekao je Josip, koji je uspio leukemiju pobijediti alternativnom medicinom. 

Otkrio je kako ima puno neostvarenih želja poput planinarenja i otvaranja adrenalinskog parka u Feričancima. Za sebe kaže da je uporan, marljiv i izdržljiv kad si zacrta cilj. Željan je akcije i izazova te spreman za još jednu veliku promjenu u životu, što svi njegovi bližnji s nestrpljenjem očekuju.

(www.icv.hr, rtl.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content