Posjetiteljski centar Dravska priča posjetili njemački, austrijski i slovenski kanuisti na istraživačkom putovanju u sklopu programa River Journey

Protekla dva dana Posjetiteljski centar Dravska priča posjetili su njemački, austrijski i slovenski kanuisti na istraživačkom putovanju duž rijeka Mure, Drave i Dunava u sklopu programa River Journey.

Osmodnevno putovanje, na kojem će imati prilike upoznati izuzetnu biološku raznolikost područja Rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav, započelo je u Donjem Vidovcu, nastavilo se preko Legrada, Novog Virja i Križnice do Dravske priče, a slijedi put do Donjeg Miholjca i Aljmaša sa završetkom u Parku prirode Kopački rit.

Posljepodne čevrtog dana bilo je rezervirano za Posjetiteljski centar Dravska priča u Noskovcima, gdje su posjetitelje dočekali i prezentirali im postav djelatnici Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije.

Riječ je o ciljnoj skupini posjetitelja na promotivnom putovanju koju čine zaljubljenici u aktivan život i prirodu sa snažnom podrškom programima očuvanja prirode područja Rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav.

(www.icv.hr, dravska-prica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content