U organizaciji OBŽ počinju besplatne edukacije za poduzetnike: Gdje smo sada, gdje želimo biti i kako tamo doći, temeljna su strateška pitanja na koja se traže odgovori

Kako bi ostvario profit, svaki poduzetnik mora promišljati i voditi računa o brojnim čimbenicima koji utječu na mogućnost ostvarenja toga profita, a jedan od tih čimbenika je okruženje.

Stoga, uspjeh organizacije ovisi o dobrom poznavanju okruženja u kojem poduzeće posluje, jer ono definira mogućnosti razvoja svake organizacije.

Gdje smo sada, gdje želimo biti i kako tamo doći, temeljna su strateška pitanja, ali su ujedno i pitanja na koje svaki poduzetnik treba moći odgovoriti ukoliko želi uspješno i dugoročno poslovati. Stoga je Osječko-baranjska županija organizirala besplatne edukacije za poduzetnike kako bi im pomogla u pronalaženju odgovora i usmjeravanja poslovanja k pozitivnim rezultatima.

Seminar će održati profesorica Sunčica Oberman Peterka s Ekonomskog fakulteta u Osijeku 30. rujna u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije, u vremenu od 10 do 13 sati.

Za sudjelovanja na seminaru potrebno je popuniti i poslati obrazac prijave najkasnije do 28. rujna 2022. godine.

Nakon toga, 14. listopada održat će se još jedno predavanje s temom “Kako vezati kupce uz svoje proizvode ili kako razviti paket proizvod-usluga?”, a krajem istoga mjeseca (28. listopada) još jedan seminar pod nazivom “X, Y, Z i Alfa generacije – gdje se skrivaju na internetu i kako ih pronaći!”

Detaljne informacije o ovim seminarima kao i obrasci prijave bit će dostupne na internetskim stranicama Županije.

(www.icv.hr, tj, foto: ilustracija, Canva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content