1. HRL SJEVER Za rukometaše Viro Virovitice ponovno kobna završnica, osvojili samo bod

U petom kolu 1. hrvatske lige Sjever, rukometaši Viro Virovitice osvojili su prvi bod u ovoj sezoni remiziravši na svom terenu s Dugim Selom – 33:33. Kao i u Slatini, u derbiju odigranom prije sedam dana bili su nadomak ‘punog plijena’, ali su ponovno u završnici utakmice ostali bez pobjede.

U prvih petnaestak minuta gosti su imali minimalnu prednost. Sredinom prvog dijela dolazi do preokreta. Virovitičani preuzimaju kontrolu rezultata. Na odmor se odlazi s dva zgoditka prednosti za Viro Viroviticu (17:15).

I u drugom dijelu domaći rukometaši kontroliraju igru i rezultat. Najveću prednost (+5) imaju od 50. do 53. minute (29:24, 30:25 i 31:26). U tim trenucima kao da su malo stali, što koriste gosti i dolaze do izjednačenja 33:33. Domaći igrači su imali posljednji napad za pobjedu, ali ga nisu iskoristili.

Najefikasniji u domaćim redovima bili su Matko Moslavac i Ivan Vrbančić sa sedam te Dominik Arsić sa šest zgoditaka.

Viro Virovitica: Dino Meter, Karlo Štimac, Vladimir Flanjak, Hrvoje Vašarević, Toni Smutni 5 (3), Russel Cole Reinhardt, Robert Rešetar 2, Ivan Vrbančić 7, Dominik Arsić 6, Matej Oršulić, Leon Dujmović 4, Tim Čevelak 2, Marko Pribil, Noa Zečević, Rene Velić i Matko Moslavac 7. Trener: Matko Crljenić.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Jukić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content