2. ŽNL Josipovački Dinamo pobjedom u Novoj Šarovki može privremeno preuzeti vodeću poziciju: “Gradski derbi” u Milanovcu odigrat će Sokol i No Limit Tvin

2. ŽNL ISTOK

U subotu će se odigrati dvije utakmice 7. kola 2. ŽNL Istok. Josipovački Dinamo gostovat će u Novoj Šarovki kod Standarda, a u slučaju pobjede gostujuća momčad preuzela bi, barem privremeno, vodeću poziciju. Drugi susret odigrat će Ćeralije i Munja iz Velikog Rastovca, a obje utakmice na rasporedu su u 15.30 sati.

U isto vrijeme odigrat će se nedjeljne utakmice. Najlakši zadatak, barem na papiru, trebali bi imati vodeći Plavi koji će gostovati kod posljednjeplasirane Krčevine, ujedno jedine ligaške ekipe koja do sada nije uspjela doći do bodova. Priključak vrhu tražit će Grabić koji će ugostiti bakićku Mladost, a ‘kiks’ vodećih momčadi s trećeg će mjesta čekati Zrinski iz Nove Bukovice koji gostuje u Čađavici.

2. ŽNL ZAPAD

Nakon domaće pobjede nad liderom, milanovačkim Sokolom, Aršanju danas (subota) slijedi domaći susjedski derbi s Turnašicom. Domaći su favoriti, ali u susjedskim susretima sve je otvoreno.

Sve ostale utakmice osmog kola 2. županijske nogometne lige Zapad igraju se u nedjelu u 15.30 sati.

Vodeća momčad lige Sokol, nakon prvo poraza u sezoni, tražit će iskupljenje na svom terenu u gradskom derbiju s No Limit TVIN-om. Ako žele ostati na prvoj poziciji domaći nogometaši moraju u utakmicu ući ozbiljno, jer mladi igrači No Limit TVIN-a znat će kazniti svako opuštanje.

Mladost, koja se popela na treću poziciju, na svom terenu u Vukosavljevici očekuje čvrstog gosta, Croatiju iz Grabrovnice. Zbog kartona u domaćim redovima neće moći istrčati Božidar Lelek i Sven Jurić, a kod gostiju Matija Pavić.

Sveti Đurađ trebao bi biti favorit na svom travnjaku u susretu s Podravcem iz Dinjevca, a Drava iz Terezino Polja na gostovanju kod posljednjeplasirane Gradine. Međutim prošla kola su pokazala da se bolje plasirane momčadi niti u jednom trenutku ne smiju opuštati niti podcjenjivati suparnika.

Bilogora 1947 Špišić Bukovici, nakon dva uzastopna poraza, dočekuje Podgorje koje se prije dva dana pojačalo s tri igrača. Povratnicima Mihaelom Tambolašem i Tomislavom Feketijom te iskusnim Ivanom Rajnovićem. Gostujući trener Slavko Stojanović zbog kazni neće u sastav moći uvrstiti Luku Vukšića i Nikolu Režonju. Ipak utakmica bi mogla biti neizvjesna.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content