3. ŽNL Miholjac jesenski prvak: Pet pogodaka Tomislava Škvarića u pobjedi Omladinca nad Napretkom

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 8. kola u 3. županijskim nogometnim ligama.

3. ŽNL ZAPAD

Vodeći Omladinac očekivano je slavio protiv rušanskog Napretka na svom terenu s uvjerljivih 11:0. Pet zgoditaka na susretu postigao je Tomislav Škvarić, Josip Barusić dodao je tri, Valentino Cik dva, a Marko Korenički jedan pogodak. Dodajmo kako su gosti susret započeli s 10 igrača, kompletirali su se u 38. minuti, a susret su završili s devet igrača na terenu. 

Slavila je i drugoplasirana ŠN Graničar Bušetina koja je gostovala u Kladarama. Alen Fučar postigao je dva zgoditka, od kojih jedan s bijele točke, a u strijelce su se upisali i Kristijan Veg te Saša Ivanešić. Pobjeda gostiju mogla je biti uvjerljivija, no drugi kazneni udarac, koji je bio dosuđen u 78. minuti, nisu uspjeli realizirati.

Tri boda na domaćem terenu upisala je Stara Brezovica u ogledu s bačevačkom Branom. Prvi pogodak gledatelji su vidjeli u 55. minuti kada je Robert Bilobrk poentirao za prednost Brezovčana, a na 2:0 povisio je Predrag Mikić. Neizvjesnost u susret vratio je Igor Miota 15-tak minuta prije kraja, dok je pobjedu domaćoj momčadi osigurao Marko Lukačević dvije minute prije kraja.

Otrovanec nije uspio doći do novih bodova na gostovanju kod Bušetine 1947. Mario Mikolčić bio je dvostruki strijelac za domaću momčad, dok je poraz ublažio Marko Živko u 78. minuti.

Rezultati 8. kola: Kladare – ŠN Graničar Bušetina 0:4, Omladinac – Napredak 11:0, Stara Brezovica – Brana 3:1, Bušetina 1947 – Otrovanec 2:1

tt 16

3. ŽNL ISTOK

Nogometaši Miholjca jesenski su prvaci 3. ŽNL Istok, a proteklog vikenda slavili su na gostovanju u Donjim Meljanima. Dalibor Vilček i Ivan Galiot bili su dvostruki strijelci, a po pogodak su postigli Bojan Dmitrović, Dejan Tomić, Tomislav Klement i Goran Kizivat. Dodajmo kako su Meljani ovaj susret odigrali sa sedam igrača.

Nogometaši Orešca poveli su na gostovanju u Vaškoj zgoditkom Matea Rokingera, domaćini su preokrenuli susret u svoju korist golovima Nenada Matišića u 31. i Dejana Janže u 53. minuti, no sva tri boda ipak su otputovala u Orešac. Prvo je Brane Jugović izjednačio u 72. minuti, dok je pobjedu gostima osigurao Matej Nemet u 89. minuti.

Rezultati 8. kola: Meljani – Miholjac 0:8, Vaška – Orešac 2:3

tt 17

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content