DANI OPĆINE MIKLEUŠ Doznajte program ovogodišnje proslave koja počinje u nedjelju, 9. listopada smotrom folklora “Pjesmom i plesom u jesen”

Općina Mikleuš u povodu blagdana sv. Terezije Avilske slavi Dan općine. Program obilježavanja počet će u nedjelju, 9. listopada, kada će, u organizaciji KUD-a Mikleuš, biti održana smotra folklora pod nazivom “Pjesmom i plesom u jesen”. Smotra će započeti u 17.30 sati u Školskoj dvorani OŠ Mikleuš, a zabavni program nastavit će se u 20 sati uz glazbeni sastav Zlatne strune i Ceciliju.

Proslava Dana općine nastavit će se u četvrtak, 13. listopada, kada će se održati Izložba fotografija “Mikleuš nekad i sad” u organizaciji Društva Naša djeca Mikleuš i ‘Naprednih povjesničara’ OŠ Mikleuš.

U petak, 14. listopada od 17 do 19 sati održat će se izložba slika autorica Sanje Dušak i Lorite Kušanić u vijećnici općine Mikleuš. Nakon toga, u 19 sati, slijedi svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Mikleuš koja će se održati u Društvenom domu Mikleuš.

U subotu, 15. listopada u 11 sati, održat će se svečano misno slavlje u crkvi Sv. Terezije Avilske.

Nedjelja, 16. listopada rezervirana je za ljubitelje nogometa. S početkom u 15.30 sati odigrat će se utakmica devetog kola 1. ŽNL u kojoj će snage odmjeriti momčadi Mikleuša i Sloge iz Zdenaca. U ponedjeljak, 17. listopada u 16 sati, na redu je još jedna nogometna utakmica, u kojoj se sastaju veterani Mikleuša i No Limit TVIN-a.

Dani općine Mikleuš završit će u sportskom tonu, u nedjelju, 23. listopada kada će se odigrati rukometna utakmica ŽRK Mikleuš protiv ŽRK Petrijevci.

(www.icv.hr, ib, foto: arhiva, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content