Još jedan domaći trgovački lanac ukinuo rad nedjeljom

Još jedan veliki domaći trgovački lanac odlučio je ukinuti rad nedjeljom, a odluka stupa na snagu od idućeg tjedna, javlja Danica.hr.

Riječ je o trgovačkom centru Pevex koji je od 1. studenoga odlučio ukinuti radne nedjelje u 11 prodajnih centara. Od 23 hrvatska grada u kojima Pevex ima centre, nedjeljom neće raditi oni u Kutini, Križevcima, Virovitici, Čakovcu, Makarskoj, Karlovcu, Koprivnici, Vukovaru, Bjelovaru, Vinkovcima i Dubrovniku.

Rezultat je to zajedničke odluke zaposlenika i uprave Pevexa čime kompanija nastoji s jedne strane imati zadovoljne zaposlenike, a s druge pratiti tržišna kretanja, kažu u kompaniji.

– Kontinuirano radimo na zadovoljstvu naših djelatnika i osim što im povećavamo materijalna prava, važno nam je njihovo zadovoljstvo i mišljenje. Tako smo i ovu odluku donijeli zajednički jer želimo imati zadovoljne kupce, ali i motivirane djelatnike – naglašava predsjednik uprave Krešimir Bubalo.

Ova odluka zasad vrijedi do 1. ožujka iduće godine. Kupci neće biti zakinuti jer svakodnevno imaju dostupnost čak 27 prodajnih centara diljem Hrvatske, zaključuju u Pevexu.

Inače, jedini lanac koji je potpuno ukinuo rad nedjeljom od 1. siječnja 2020. godine je križevački trgovački div KTC. I promet mu nije pao, već rastao.

(danica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content