Posjetom gradonačelniku Ivici Kirinu, Društvo “Naša djeca” Virovitica započelo s obilježavanjem Dječjeg tjedna

Od 3. do 9. listopada u Hrvatskoj se obilježava Dječji tjedan koji je ove godine posvećen igri i zajedničkoj aktivnosti pod nazivom “Zavrti se, poskoči i u Dječji tjedan doskoči!”. U obilježavanje se već tradicionalno uključilo i Društvo “Naša djeca” Virovitica koje je Dječji tjedan započelo posjetom gradonačelniku Ivici Kirinu.

Gradonačelnika su posjetili učenici 5. i 8. razreda Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica u pratnji učiteljica Ivane Pavelić i Željke Barić koja je ujedno i predsjednica Društva “Naša djeca”. Uz gradonačelnika Kirina, djeci se pridružila i njegova zamjenica Vlasta Honjek-Golinac te pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica. Nakon kratkog druženja, djeca su se u dvorištu Palače zabavila tradicionalnim dječjim igrama kao što su preskakanje užeta i “školica”.

Obilježavanje Dječjeg tjedna u Virovitici nastavlja se do subote u suradnji s Gradskom knjižnicom Virovitica, a glavna tema je igra.

– Cilj Društva “Naša djeca” i nas kao učitelja je da osvijestimo da je igra najvažniji dio odrastanja i da poteknemo djecu da što više borave na svježem zraku i na taj način upotpune svoje slobodno vrijeme i ojačaju organizam – rekla je Željka Barić, predsjednica Društva “Naša djeca” Virovitica.

(Grad Virovitica)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content