“YESen u hEPIcentru!”: Grad Slatina i Turistička zajednica Grada Slatine, u suradnji s partnerima, donose zabavu za cijelu obitelj

Grad Slatina i Turistička zajednica Grada Slatine u suradnji s Restoranom i Hostelom Sequoia, Javnom ustanovom za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije, Društvom “Naša djeca” Slatina, UOSIT Vretenac, UOSI Slatina, Udrugom AUM i Udrugom pčelara “Lipa” Slatina, ove nedjelje od 13 sati u prostore EPIcentra Sequoia Slatina donose zabavu za cijelu obitelj – YESen u hEPIcentru!

– Sve Slatinčane i posjetitelje naše destinacije, uz pogled na jesensko zdanje stoljetnog diva – Hrvatskog stabla 2021. godine, očekuje pregršt sadržaja koji će pobuditi sva čula i ispuniti prekrasan sunčani dan. Vrijedni i uvijek aktivni članovi udruga UOSI i Vretenac izložit će prigodne radove i rukotvorine, a Udruga pčelara “Lipa” Slatina svojim će medom i slatkim proizvodima upotpuniti šarenilo jesenskih boja i okusa. Vizualni dio sjajno će nadopuniti mirisi i okusi gastro ponude Restorana SEQUOIA te prava sezonska delicija – pečenje i podjela kestenja. Najmlađi posjetitelji uistinu će moći uživati, budući da ih očekuje mnoštvo pripremljenih aktivnosti u režiji volonterki Društva “Naša djeca” Slatina. Također, tu su uvijek popularni napuhanci, a “Super kidsice i kidsi” će nam prezentirati svoja sportska umijeća. Za one koji žele čuti nešto više o jednom od najpoznatijih simbola naše destinacije – golemom mamutovcu, Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom VPŽ omogućit će stručno vodstvo Interpretacijskim centrom i uvid “iz prve ruke” o najzanimljivijim činjenicama ovog gorostasa. Ova manifestacija sjajno će upotpuniti bogat vikend-program u Slatini u kojem će se, osim ovog obiteljskog događaja, odvijati i Međunarodni glazbeni festival Dani Milka Kelemena. Što se dogodi u Slatini, ostaje u pamćenju! Pustolovine čekaju na zelenim prostranstvima, uz dobru hranu, dozu kulture i opuštanje po mjeri!- poručili su organizatori.

Program:
13:00 – 18:00 sati- Pečenje i podjela kestenja; napuhanci za djecu; izložba rukotvorina i meda
13:00 – 14:30 sati- Dječji program, 1. dio (Bajkaonica, uvodni igrokaz, zagonetke, izrada lutkica, dječje lutkarske improvizacije)
14:00 – 16:00 sati- Obilazak Interpretacijskog centra SEQUOIA uz stručno vodstvo
14:30 – 15:00 sati- Accro sport & Super kids
15:00 – 16:00 sati- Dječji program, 2. dio (Kreativne radionice s lišćem i prirodnim materijalima, igre, pjesma i ples)
16:00 – 17:30 sati- Dječji program 3. dio (Natjecateljske igre, izbor najljepše lutke)

(www.icv.hr, TZ Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content