3. NL SJEVER Virovitičani putuju u Domašinec uzvratiti Dinamu za domaći poraz u trećem kolu

U ovu sezonu nogometaši Virovitice ušli su odlično s dvije pobjede. U trećem kolu na svom terenu ugostili su novu momčad u ligi, Dinamo iz Domašinca. To je u tom trenutku bio derbi za sam vrh tablice. U domaćim redovima očekivala se pobjeda, dok su gosti doputovali po bod. Igrači Virovitice imali su terensku inicijativu, ali su gosti ubojitim kontrama došli do pobjede od 4:2 i izbili na prvo mjesto na tablici.

U 12. kolu 3. nogometne lige Sjever u subotu, 5. studenog u 14 sati Virovitičani gostuju u Domašincu i imaju priliku uzvratiti nogometašima Dinama za domaći poraz. Momčad Virovitice u Domašinec putuje bez rezultatskog imperativa, ali uvjereni da mogu doći do pozitivnog rezultata.

-Nekoliko igrača ima lakše ozljede, ali sam uvjeren da će se do subotnjeg gostovanja kod Dinama oporaviti. Igrom i angažmanom koje smo prikazali u proteklom kolu, siguran sam da možemo doći do pozitivnog rezultata – nakon uvjerljive pobjede nad Koprivnicom optimističan je trener Virovitice Krešimir Crvenka.

U oba sastava nema kažnjenih igrača, pa bi momčadi trebale istrčati u najjačim sastavima.
Utakmicu sudi Karlo Rupčić, pomoćnici su mu Miodrag Plantak i Ivan Iveljić, dok je delegat Robert Remar.

3. NL Sjever, 12. kolo: subota, 5. studenog u 14:00

Podravac (V) – Podravina (L)
Dinamo (D) – Virovitica
Rudar (MS) – Varteks (V)
Radnik (K) – Polet (SMnM)

3. NL Sjever, 12. kolo: nedjelja, 6. studenog u 14:00

Koprivnica – Papuk (O)

3. NL Sjever

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content