Izabrana nova uprava “žuto-zelenih”: Damir Pemper predsjednik, a Mario Fištrović tajnik NK Suhopolje

Početkom ljeta trebala se održati redovna izborna skupština Nogometnog kluba “Suhopolje”. Tražile su se adekvatne osobe koje će zamijeniti dosadašnjeg predsjednika Ivana Kelečića i tajnika Dinu Dobretu.

Nakon dugotrajnog kombiniranja konačno je, nakon završetka jesenskog dijela sezone, jučer (ponedjeljak) održana izborna skupština na kojoj je za predsjednika u novom četverogodišnjem mandatu izabran Damir Pemper, a dopredsjednik je Krunoslav Šafran.

Za tajnika je izabran Mario Fištrović, dok je blagajnik Dragan Meler. U novu upravu kluba izabrani su Mladen Hodak, Berislav Vidić, Saša Horvat, Matija Kojadin i Ivan Huđ. Novi Nadzorni odbor kluba čine Davor Hock, Ante Brljević i Alen Sertić.

Cilj nove klupske uprave je stabilizacija kluba na svim razinama. Već niz godina klub se ističe radom u svojoj školi nogometa u kojoj će se nastojati dodatno podići kvaliteta rada. Istovremeno će se u seniorskoj konkurenciji pokušati očuvati status četvrtoligaša. Nova klupska uprava u svom radu imat će maksimalnu podršku općine Suhopolje.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content