U pratnji suradnika gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba obišao investicije u Breziku

Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba obišao je, u pratnji suradnika, investicije u Breziku. Posjetio je tako mjesni nogometni klub gdje svoje prostorije ima i boćarski klub, ali im služe i za druge namjene te je istaknuo zadovoljstvo viđenim.

– U proteklom razdoblju uložili smo znatna sredstva u prigradsko naselje Brezik Našički te se ovom prilikom zahvaljujem predsjedniku Mjesnog odbora Anti Zubaku kao i svim vijećnicima, a posebno Jerku Šarliji s kojim usko surađujemo i koji već dvadeset godina čekaju pokrivanje terase. To je sada jedna nadstrešnica koja će upotpuniti prostor i produžiti prostorije za niz događanja koji oni u Breziku imaju redovito i često – rekao je i dodao.

– Također je ovdje u proteklom razdoblju uređen i sanitarni čvor te je ukupna investicija svega vrijednosti 220.000 kuna. Ovdje djeluju nogometni i boćarski klub i oni su važni za duh mjesta te svojim radom okupljaju i animiraju djecu za bavljenje sportom, što je vrlo važno, ali okupljaju i seniore što je važno za mještane i time podižu kvalitetu života. Moram naglasiti da su prošle godine branitelji organizirali Prve sportske braniteljske igre u suradnji s nogometnim klubom i sva prikupljena sredstva su donirali nogometnom klubu. Brezik je inače naše prigradsko naselje koje je s potpunom infrastrukturom povezano s gradom, od nogostupa pa do ostale infrastrukture i oni su imali najmanji odljev stanovnika na popisu stanovništva te se ovom prilikom posebno zahvaljujem vodstvu mjesta koje svojim radom pridonosi ovim rezultatima i nastavljamo suradnju kakvu smo i do sada imali – rekao je gradonačelnik Kašuba.

Ante Zubak, predsjednik MO Brezik zahvalio se svima, a posebno gradonačelniku koji je pomogao uređenju sanitarnog prostora, nadstrešnice i prostora oko nogometnog igrališta.

– Zahvaljujem se na suradnji s Gradom koji je pomogao uređenju našeg prostora i prostorija i koji se brine za dobrobit našeg mjesta. Zahvaljujem na svakoj pomoći koju smo dobili od Grada i gradonačelnika Krešimira Kašube i veselim se suradnji i u idućem razdoblju – rekao je Zubak.

(www.icv.hr, eš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content