1. HRL SJEVER Slatinčani se žele vratiti pobjedničkim navikama, Viro Virovitica gostuje kod druge momčadi NEXE-a

U 1. hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever ovog vikenda igraju se susreti 12. prvenstvenog kola.

Rukometaši Slatine, nakon tijesnog poraza od vodeće Spačve u Vinkovcima, u subotu, 3. studenoga u 19:30 sati u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića ugošćuju zagrebački Metalac.

Gosti, koji su igrali Premijer ligu, trenutno se nalaze u sredini tablice s deset osvojenih bodova. Slatinčani su u ovom susretu favoriti i sve osim njihove pobjede bilo bi iznenađenje. Goste se ne smije shvatiti olako, jer su proteklog vikenda pokazali svoju snagu, kada su iznenadili Čakovec na njegovom terenu i došli do dva boda.

Momčad Viro Virovitice u nedjelju, 4. prosinca u 18 sati gostuje u Našicama, gdje u sportskoj dvorani Osnovne škole kralja Tomislava igra s drugom ekipom NEXE-a.

Virovitičani se nalaze na posljednjoj poziciji na tablici i svaki osvojeni bod bio bi veliki poticaj u daljnjoj borbi za opstanak u ligi. Mladi domaći rukometaši sigurno će željeti pokazati svoje igračke kvalitete. U virovitičkim redovima se nadaju da mogu iznenaditi domaći sastav i prekinuti niz od šest uzastopnih poraza, a istovremeno ostvariti prvu ovosezonsku pobjedu.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

1. HRL Sjever

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content