Čarolija Adventa u Našicama nastavljena paljenjem druge adventske svijeće

Nakon što je u petak Sveti Nikola razveselio brojne mališane na gradskom trgu svojim poklonima, te božićne bajkaonice i igraonice koje su organizirale Udruga mladih INFO i Gradska knjižnica Našice u subotu je nastavljen program Adventa u Našicama, koji je svojim bogatim programom razveselio brojne Našičane, ali i goste iz okolnih gradova i općina.

Božićni sajam još jednom je osigurao bogatu blagdansku gastro ponudu.

Program je započela Udruga umirovljenika Našice izvođenjem Božićnih pjesama kojima je potaknula božićni duh kod građana, a nakon njih je Gradska glazba Našice održala božićni koncert.

Udruga za kulturu življenja DarNa Našice i Župa sv. Antuna Padovanskog Našice organizirali su paljenje druge adventske svijeće. Svećenik Župe sv. Antuna Padovanskog je blagoslovio okupljeno mnoštvo, a članice crkvenog zbora iz Brezika pjevale su Božićne pjesme i paljenje svijeće učinili još svečanijim. 

U nastavku večeri okupljeno mnoštvo je zabavljao Kristijan Babić & Band koji su odličnom atmosferom zagrijali posjetitelje.

Sljedeći tjedan palimo treću adventsku svijeću, a program u Našicama se nastavlja u petak, 9. prosinca u 18 sati predstavom za djecu Oprosti za Božić 2, Sjevernopolska avantura u koprodukciji Gradskog kazališta Joza Ivakić Vinkovci i kazališne družine “IGLU”. Nakon toga održat će se Božićna bajkaonica i radionica u 18.30 sati koju organizira Udruga mladih INFO i Gradska knjižnica Našice, a potom slijedi bogati glazbeni program. 

(www.icv.hr, eš; foto: E. Šubić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content