Četiri su dana do Božića, a još uvijek niste kupili sve darove? Ovo je 10 ideja koje nikada ne izlaze iz mode

Božić je pred vratima, a vi još uvijek nemate sve poklone? Iako svi znamo da smisao Božića nije u materijalnim stvarima, ipak svi volimo na božićno jutro zaviriti pod jelku, ali i gledati osmijehe na licima dragih ljudi koji otvaraju darove koje smo za njih pripremili.

Ipak, nekada je teško iz godine u godinu biti inovativan i maštovit. Ako ste u nedostatku s vremenom, još je i teže. Stoga vam donosimo nekoliko klasika s kojima teško možete pogriješiti. Na koncu, „poklonjenom konju se ne gleda u zube“.

Čarape

Prvi i najklasičniji poklon svakako je neizostavan dio božićnih poklona. Iako je jednostavan i svojevrsni ‘kliše’, kada pređemo određene godine, gotovo svima je drago vidjeti bar jedan par božićnih čarapa ispod jelke.

Deka

Imate zimogroznu osobu u obitelji, a niste joj kupili poklon? Topla deka idealan je poklon za nju, ali i za sve ostale, posebice ako je riječ o onoj s božićnim motivima.

Poklon paket

Klasični poklon paketi s kozmetikom nikad ne izlaze iz mode. Danas postoje i nešto “moderniji” poklon paketi koji zaista mogu biti odličan poklon, posebice ako ga kupujete “5 do 12”. 

Nakit

Ako kupujete poklon za osobu koja voli nakit, onda s njim ne možete pogriješiti. Naravnom ovisno o budžetu s kojim raspolažete, mogućnosti su nebrojene. Posebnu čar nakit će imati ako na njega ugravirate nešto po želji i tako personalizirate za osobu kojoj ga poklanjate. 

Parfem

Još jedan klasik koji nikad ne izlazi iz mode kao poklon je svakako parfem. Različite cijene i ogroman izbor možda će vam zadati glavobolju, zato bi bilo dobro znati kakve mirise voli osoba kojoj ga poklanjate.

Planer/rokovnik

Za sve osobe koje vole organizaciju radnog i slobodnog vremena tradicionalnim načinom zapisivanja planova crno na bijelo, onda je rokovnik, odnosno planer najidealniji poklon za Božić. Možete ga pronaći u brojnim trgovinama i putem interneta raznih boja i oblika.  

Šalica

Bilo da je tvoja prijateljica ili majka veliki kavopija ili obožava čaj, šalice s božićnim motivima odlična su ideja za poklon. Dolaze u raznim motivima, a i vrlo su povoljne.

Papuče

Tople papuče ne samo da su odličan božićni poklon, već su i odličan poklon općenito. S mekanim krznom iznutra, a božićnim uzorkom izvana, savršene su za hladne dane provedene kod kuće

Kapa, šal ili rukavice ili sve u kompletu

Zimski dani koji su još uvijek pred nama ne možemo zamisliti bez kapa, rukavica i toplih šalova pa je ovo svakako idealan poklon ako niste sigurni što kupiti. A iskreno možemo reći da šala, kapa i rukavica nikad dosta.

Džemper

Toplih džempera za zimu također nikada ne možemo imati dosta i zato je to jedan od najboljih poklona koje nekome možeš ostaviti ispod bora, pod uvjetom da znaš koju veličinu nose.

(www.icv.hr, ib)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content