GDCK Virovitica poziva umirovljenike s inozemnom mirovinom da se jave za humanitarne pakete dokazom o visini mirovine

Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica pozvalo je umirovljenike s područja grada Virovitice te općina Gradina, Lukač, Pitomača, Suhopolje i Špišić Bukovica, a koji primaju mirovinu iz inozemstva, da im dostave dokaz o visini mirovine, a radi dodjele paketa humanitarne pomoći u sklopu projekta FEAD – faza IV. 

Pravo na humanitarne pakete (u koji ulazi pet paketa s hranom i jedan s higijenskim potrepštinama) imaju oni korisnici kojima ukupno mirovinsko primanje ostvareno u RH i u inozemstvu ne prelazi 1500 kuna za samce te 2000 kuna za dvočlano kućanstvo, objašnjavaju.

Dokaz može biti:

  • potvrda banke iz koje se vidi neto iznos mirovine koji je uplatio inozemni nositelj za listopad ili studeni 2022.,
  • izvadak iz bankovnog računa iz kojeg se vidi neto iznos mirovine koji je uplatio inozemni nositelj za listopad ili studeni 2022.
  • potvrda inozemnog nositelja o visini mirovine isplaćene za listopad ili studeni u neto iznosu.

Jedan od navedenih dokaza potrebno je dostaviti Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica najkasnije do 19. prosinca 2022. godine. Dokaz se može dostaviti osobno ili poštom na adresu GDCK Virovitica, Masarykova 6, Virovitica, ili na e-mail adresu [email protected], poručuju iz GDCK-a Virovitica. (www.icv.hr, GDCK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content