KINO SLATINA Ovog vikenda “Mačak u čizmama: posljednja želja”, “Avatar: Put vode” u 3D izdanju, “Seks fantazije” i “Marginalci”

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

MAČAK U ČIZMAMA: POSLJEDNJA ŽELJA
-animirani, komedija, avantura

Petak, 16.12. u 17:00
Subota, 17.12. u 17:00
Nedjelja, 18.12. u 17:00

Ove godine vraća se svima omiljena mačka koja voli mlijeko, prevrtljiva je i prkosi strahu. Po prvi put u više od desetljeća, DreamWorks Animation predstavlja novu pustolovinu u Shrekovom svemiru dok odvažni odmetnik Mačak u čizmama otkriva da su njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje sigurnosti uzeli danak.

Mačak je spalio osam od njegovih devet života, iako je usput izgubio broj. Vraćanje tih života poslat će Mačka u čizmama na njegovu najveću potragu dosad – na epsko putovanje u Crnu šumu kako bi pronašao mitsku Zvijezdu želja i vratio svoje izgubljene živote. Sa samo jednim preostalim životom,

Mačak će se morati poniziti i zatražiti pomoć od svoje bivše partnerice i neprijateljice: zanosne Kitty meke šape. Njihovoj potrazi pridružit će se i brbljavi i veseli Pas. Zajedno će naš herojski trio morati ostati korak ispred Zlatokose i zločinačke obitelji Tri medvjeda, Jacka Hornera te zastrašujućeg vuka.

Cijena ulaznice: 25 kuna | 3,32 eura

AVATAR: PUT VODE 3D
-akcija, avantura, znanstvena fantastika

Petak, 16.12. u 19:00
Subota, 17.12. u 19:00
Nedjelja, 18.12. u 19:00

Otkad je odlučio trajno prenijeti ljudsku svijest u svoje tijelo Avatara i postati novi vođa naroda Na’vi, Jake Sully živi sa svojom obitelji na Pandori. On i Neytiri su osnovali obitelj i dobili djecu. Kolonizirajuće su se snage vratile na Pandoru kako bi završili prvotnu potragu za rijetkim mineralom, prisiljavajući Jakea i Neytiri da pobjegnu iz svog doma, istražujući do tada nepoznate dijelove Pandore gdje će se upoznati s ljudima Metkayine, klanom domorodaca koji žive okruženi morem.

Cijena ulaznice: 35 kuna | 4,65 eura

SEKS FANTAZIJE
-Komedija, drama, romantika

Petak, 16.12. u 18:00
Subota, 17.12. u 18:00
Nedjelja, 18.12. u 18:00

Suočeni s vlastitim seksualnim fantazijama, šest parova pokušava istražiti skrivene strane svojih intimnih života. Bez obzira osjećaju li ovi parovi seksualnu represiju ili pak, ispunjavaju vlastite fantazije, bez obzira dijele li ih jedni s drugima ili ih drže u tajnosti, svi oni u konačnici traže istu stvar: sreću, kako za sebe, tako i za svog partnera ili partnericu.

Nova neobična komedija braće Stéphanea i Davida Foenkinosa, prije svega je glumački tour-de-force koji odreda čine neponovljive Monica Bellucci i Carole Bouquet, Nicolas Bedos, Denis Podalydès, Karin Viard, Jean-Paul Rouve, kao i sjajna kanadska glumica Suzanne Clément, u ulozi krajnje duhovite i u ljubavnim igricama vješte Louise Lebrun. Nikad vulgaran, zločesti humor braće Foenkinos utemeljen je na 250 fantazija koje su ova dvojica filmaša katalogizirali te na osnovu istih napisali priču filma koji zagovara slobodu prihvaćanja naših najluđih, najtajnijih želja.

Cijena ulaznice: 30 kuna | 3,98 eura

MARGINALCI
-komedija

Petak, 16.12. u 20:00
Subota, 17.12. u 20:00
Nedjelja, 18.12. u 20:00

Znate li gdje je selo Črevo? Ni desno, ni levo. Samo Črevo. Tamo je Bog rekao laku noć i upravo tamo dolazi NNHTV (“Naša najnovija hrvatska televizija”) snimiti prilog o hrvatskom seljaku u Europi. Predsjednik, animator kulture, blagajnica i predstavnik nacionalne manjine spremaju se za najvažniji dan u godini – skupštinu sela Črevo. Nakon smrdljivih razgovora o odvodnim jarcima i uvijek aktualne akcije “Zbogom oružje”, na red dolazi priredba za Črevare uz lošu recitaciju, dobru narodnu glazbu, puno gemišta i kobasica sa senfom. WC je blizu i svi su dobro došli. Živjeli!

Cijena ulaznice: 30 kuna | 3,98 eura

(www.icv.hr, POU Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content