Natjecanje učenica sedmih i osmih razreda u rukometu: Virovitički IBM, nakon čak sedam promašenih sedmeraca u finalu, na kraju ipak bolji od orahovačkog

U sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić u Virovitici, u organizaciji Školskog sportskog saveza Virovitičko–podravske županije, održano je natjecanje učenica sedmih i osmih razreda u rukometu.

Sudjelovalo je pet ekipa: Junior iz Osnovne škole Josipa Kozarca iz Slatine, IBM iz Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić iz Orahovice, Mladost iz Osnovne škole Suhopolje, Sokol iz Osnovne škole Petra Preradovića iz Pitomače i IBM iz Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić iz Virovitice.

Najviše uzbuđenja donijela je utakmica za prvo mjesto u kojoj su igrale dvije ekipe iz Osnovnih škola Ivane Brlić – Mažuranić, jedna iz Virovitice i druga iz Orahovice. Uz puno naboja i isključenja, ekipe su se izmjenjivale u minimalnoj prednosti. Virovitička ekipa bila je izuzetno neefikasna u napadu. Dovoljno govori podatak da nije realizirala čak sedam sedmeraca. To je na kraju sve kompenzirala odlično raspoložena vratarka Ela Hajmaši, koja je u posljednjih pet minuta doslovno “zaključala svoja vrata” i svojim nepreciznim suigračicama donijela naslov i plasman na državnu završnicu.

Za pobjedničku ekipu nastupile su: Ela Hajmaši, Una Velić, Evelin Grubić, Gabriela Šerment, Ema Drljić, Petra Tkakčec, Mia Bančić, Ana Kosanović, Emily Karol Grubić, Iva Vidović, Dea Klešić, Ema Kekez i Nela Pleša. Ekipu je vodila Maja Grdić.

Rezultati:

Junior – Mladost 11:6

IBM Orahovica – Sokol 11:0

IBM Virovitica – Junior 11:7

Mladost – IBM Virovitica 2:12

Poredak:

Skupina A:

1. IBM Virovitica
2. Junior
3. Mladost

Skupina B:

1. IBM Orahovica
2. Sokol

Razigravanje za poredak:

Utakmica za treće mjesto:

Junior – Pitomača 14:10

Finale:

IBM Virovitica – IBM Orahovica 8:7

Konačni poredak:

1. IBM Virovitica
2. IBM Orahovica
3. Junior
4. Sokol
5. Mladost

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content