Otvoren 33. malonogometni turnir “Zima” u Orahovici: Duhovi startali furiozno, a branitelj naslova minimalnom pobjedom

U orahovačkoj školskoj sportskoj dvorani otvoren je 33. Malonogometni turnir “Zima” u organizaciji Caffe bara Blues.

Na početku dana odigrane su utakmice u dječjim i veteranskoj kategoriji, a potom je prije prve seniorske utakmice održano i svečano otvaranje. Turnir je tradicionalno otvorio predsjednik organizacijskog odbora Vlado Grgić.

-Iza nas su 33 godine, više od tri desetljeća se mali nogomet igra ovdje ispod Papuka i ovaj je turnir postao središnje mjesto okupljanja Orahovčana u zimskom periodu i jedan od zaštitnih znakova našeg grada. Presretan sam što je sve opet krenulo nakon dvije godine pauze. Prijavile su nam se još tri ekipe i sada imamo ukupno 41 prijavljenu ekipu, dvorana je puna i pokazalo se kako je ovaj turnir svima potreban. Ono što najviše želim je da sve bude pošteno, fer i korektno jer Hrvatska je nacija poštenog i hrabrog nogometa i to mi želimo i ovdje pokazati. Naš turnir je, osim igračima koji danas igraju, posvećen i onima koji više nisu s nama, ali bili su velik i neizostavan dio ove lijepe sportske priče u Orahovici – rekao je prilikom otvorenja Grgić.

Prvi dan turnira 2

U seniorskom dijelu natjecanja orahovački Duhovi uvjerljivo su svladali ekipu Udruga Pauk Caffe bar Blues s konačnih 8:0 uz tri pogotka Patrika Turkovića, po dva su postigli Matej Rukavina i Marin Vratković te jedan Benjamin Radinković, dok je nakon odlične utakmice posljednji pobjednik Excellent Bar (nap.a 2020. godine pod imenom Caffe bar Radić) svladao CB Willy obrt Darijo iz Ćeralija s minimalnih 1:0 i to pogotkom Vedrana Pintera.

Evo i svih rezultata:

U-11 ŠN FEŠK Klesarstvo Kljajić – ŠN Fešk CB Aloha 1:6

U-13 NK Mladost Čačinci – ŠN Slatina 1:1 (5:4)

U-19 Autodijelovi Hečimović – Papuk mlađarija 2:0

U-17 NK Virovitica 2006. – Davidovi leptirići 4:0

U-19 Area 55 – Splinterovci 0:0 (6:7p)

Veterani: FEŠK veterani – NK Papuk Osječko 1664 0:0 (1:3p)

Seniori B: Duhovi – Udruga PAUK CB Blues 8:0

Seniori A: Excellent bar – CB Willy obrt Darijo 1:0

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

Prvi dan turnira 1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content