PROMO Otvoren je novi trgovački centar KTC u Đurđevcu

U četvrtak je Đurđevac dobio novih prekrasno uređenih 1800 m2 na kojima se smjestio trgovački centar KTC. Na adresi Đure Basaričeka 16 kupcima je na jednom mjestu pruženo sve što im je potrebno, od trgovine, preko kafića pa do benzinske crpke.

– Svi smo jako sretni i zadovoljni što je ovdje otvoren ovaj novi prekrasan trgovački centar KTC-a jer Đurđevcu je to itekako potrebno. Samim preseljenjem iz staroga u novi prostor, kupcima smo pružili ono što im zaista treba, a svi oni koji su jučer i prekjučer došli i posjetili novu trgovinu zadovoljni su ponudom. Moram priznati da su kupci prije svega oduševljeni jednostavnošću i ljepotom novog prostora – ispričala nam je s velikim osmijehom voditeljica trgovačkog centra u Đurđevcu Monika Barčan.

ktc 2 Custom

U trenutku našega dolaska teško je bilo pronaći mjesto na prostranom parkingu što samo govori o tome koliko su kupci s oduševljenjem dočekali otvorenje KTC-ovog novog centra pa su nam i oni sami potvrdili kako su zadovoljni s ponudom i lijepim i prostranim prostorom.

Inače, u novom KTC-ovom centru u Đurđevcu radit će 40-tak djelatnika od čega je 15 novootvorenih radnih mjesta, a ono čime se iz KTC-a posebno mogu pohvaliti je briga o zaposlenicima.

ktc Custom

Podsjetimo, trgovine KTC-a ne rade nedjeljama, blagdanima i praznicima što dovoljno govori o brizi za zaposlenike i poštivanju njihova slobodnog vremena.

Radno vrijeme supermarketa i caffe bara bit će od ponedjeljka do subote od 7-21 sat, osim nedjelja, praznika i blagdana. Benzinska postaja radit će od ponedjeljka do subote od 6-22 sata, nedjeljama i praznicima od 6-20 sati, dok blagdanima neće raditi.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content