U nedjelju, 11. prosinca održat će se 3. Memorijalni šahovski turnir braće Markotić

U sklopu manifestacije “Prosinac u gradu”, Šahovski klub Virovitica organizira 3.  Memorijalni šahovski brzopotezni turnir u spomen na braću Branimira i Domagoja Markotića koji su ostavili neizbrisivi trag u virovitičkom šahu, kao standardni igrači, ali i vrsni organizatori brojnih šahovskih priredbi u našem gradu.

Memorijalni turnir održat će se u nedjelju 11. prosinca u prostorijama Sportske zajednice grada Virovitice u nekadašnjoj virovitičkoj vojarni, u ulici Matije Gupca 63. Početak je u 10 sati, a igra se po Švicarskom sistemu u 11. kola prema pravilima FIDE za brzopotezni šah.

Za najuspješnije sudionike osigurane su nagrade kao i pehari. Sponzori turnira su Zajednica sportskih udruga grada Virovitice i Spider grupa Pitomača.

Prijave i sve dodatne informacije možete dobiti kod predsjednika Šahovskog kluba Virovitica Marka Ivankovića (095/847-88-48).

Na prvom memorijalu pobijedio je majstorski kandidat Zvjezdan Grandić iz Orahovice, inače član Šahovskog kluba Slavonac iz Našica, a na drugom FIDE majstor Matko Ognjen iz Garešnice, član Šahovskog kluba Garešnica – Mount trade.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content