2. ML SJEVER Virovitički košarkaši slavili u zaostaloj utakmici 7. kola: Sutra u Viroviticu stiže drugoplasirana Vindija

Virovitički košarkaši u Varaždinu su odigrali zaostalu utakmicu 7. kola 2. ML Sjever, a iako su gostovali kod momčadi koja u dosadašnjem dijelu sezone nije upisala niti jednu pobjedu, Virka je rezultatski “tijesno” slavila.

Naime, prva četvrtina otišla je na stranu Virovitičana rezultatom 18:13, no u drugoj dionici domaći košarkaši odgovorili su s 24:18 te su na predah otišli s minimalnom prednosti 37:36.

Vatroslav Golub bio je u ovom susretu enigma za protivnički sastav, upisao je čak 33 poena, tako da možemo reći kako je predvodio Virku do pobjede. Treću četvrtinu Virkasi su uzeli s +5 (23:18), posljednja je završila u egalu (23:23), tako da je konačan rezultat glasio 82:78 za goste.

Nakon četvrte ovosezonske pobjede, pred Virkom je sutra prvi susret drugog dijela sezone, a u Virovitici će gostovati drugoplasirana varaždinska Vindija. Varaždinci su svoju snagu Virovitičanima demonstrirali u prvom kolu kada su slavili s visokih 27 koševa prednosti, no to domaćim košarkašima može biti samo dodatan motiv.  

Susret 12. kola 2. ML Sjever odigrat će se sutra (subota), a košarkaši će na teren istrčati u 18 sati.

KK VARTEKS – KK VIRKA 78:82
Virka: Pažin D. 5 (1×3), Fuis P. 11 (1×3), Ferenčević M. (cap.) -, Golub V. 33, Pavlović A. 11, Vučak T. -, Krstanović N. 0, Matišić S. 13, Mucak I. 9 (1×3)

(www.icv.hr, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content