Nedjeljom aktualno: Što nas čeka na 26. Viroexpu otkrivaju nam župan Igor Andrović i direktor sajma Bojan Mijok

Kako će izgledati 26. Viroexpo, koji se od 17. do 19. veljače održava u Virovitici, čime će se predstaviti zemlja partner Bosna i Hercegovina, a čime županija partner, Ličko-senjska? Što posjetitelje očekuje na vanjskom izložbenom prostoru, što će se sve moći vidjeti, kušati i kupiti u bogatoj ponudi unutrašnjeg prostora te što sve posjetitelji mogu očekivati kroz sva tri dana “sajma s dušom”?

Kakve veze imaju ulaznice od jednog eura i nagrade te tko je izabranica omiljene maskote, Virka, s kojom se u međuvremenu oženio i koju ove godine dovodi na sajam? 

Na ta i druga pitanja u našem studiju u novoj emisiji “Nedjeljom aktualno” odgovaraju župan i predsjednik OO-a Viroexpa Igor Andrović i direktor sajma Bojan Mijok. Reći će nam više o gastro i enološkoj ponudi, delicijama koje će udruge, klubovi i društva i ove godine pripremati na sajmu, kao i najaviti najveća imena tvrtki iz domene poljoprivredne proizvodnje i mehanizacije te obnovljivih izvora energije, a koji izlažu upravo na Viroexpu. 

Emisiju možete poslušati u programu ICV-a danas (nedjelja) s početkom u 10.30 sati.

(www.icv.hr) 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content