Orahovčani uz Aura band, vatromet i odličnu zabavu uplovili u 2023. godinu

Nakon niza zabavnih sadržaja, koncertom i dočekom 2023. godine zaključena je još jedna orahovačka Adventska čarolija.

Doček je u gradu podno Ružice bio lud i veseo ponajviše zahvaljujući briljantnoj ekipi Aura banda. Klavijaturist i voditelj banda Šime Milovac, bas gitarist Dubravko Hunjet, bubnjar Alen Valinčić i na akustičnoj i solo gitari Branimir Medarić te izvrsni “The Voice” vokali Denis Knežević i Dorotea Marić Popović napravili su na središnjem orahovačkom gradskom trgu tulum za pamćenje.

Kada su se kazaljke poklopile, uslijedio je desetominutni vatromet, ujedno i simbol dočeka Nove godine u kojem su svi uživali, a potom je novogodišnju čestitku uputio orahovački gradonačelnik Saša Rister.

-Iza nas je naporna, ali dobra godina, a pred nama još izazovnija i punija novih pobjeda. Vjerujem kako smo svi zajedno ušli u jednu novu, ljepšu i ugodniju godinu za sve nas, neka vam u njoj sve zrači ljubavlju, srećom i prije svega zdravljem – poručio je s pozornice središnjeg gradskog trga gradonačelnik Rister.

Potom je nastavila Aura do sitnih noćnih sati, pjevalo se, plesalo i upravo je ovaj band svojom pozitivom prenio Orahovčanima poruku za novo, bolje sutra…

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić, S. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content