Udruga umirovljenika MO Čemernica održala svoju redovnu izvještajnu skupštinu

Svoju redovnu izvještajnu skupštinu danas (subota) je održala Udruga umirovljenika MO Čemernica na kojoj je predsjednik iste Josip Dukarić podnio iscrpno izvješće o vrlo aktivnom radu Udruge u prošloj godini, te je predložio plan rada za 2023. koji je jednoglasno usvojen.

Udruga umirovljenika MO Čemernica broji oko 130 članova koji dolaze iz cijele Virovitičko-podravske županije županije, a razlog tome, kako je zaključeno na skupštini od strane članova udruge i gostiju, dolazi iz činjenice da umirovljenici MO Čemernice imaju pregršt aktivnosti usmjerenih na pomoć svojim članovima, ali i organizaciju tradicionalnih druženja i organizaciju većeg broja izleta tijekom godine.

– Upravo su te aktivnosti razlog postojanja udruge- napomenuo je tom prigodom predsjednik Josip Dukarić te to potkrijepio činjenicama.

– Naši članovi su uglavnom ljudi treće životne dobi kojima je neophodno potrebna skrb i pomoć kada zatreba, ali isto tako i razne olakšice kod putovanja, kupovanja i ostalog. Tu uskače naša Udruga koja prema svojim mogućnostima organizira svake godine nekoliko puta podjelu paketa raznih namirnica, pomoć pri nabavci ogrijeva i slično. Naši volonteri, odnosno mlađi članovi udruge, stalno su na dispoziciji te redovno posjećuju starije i bolesne članove tako da ni tu ne izostaje zajedničko rješavanje problema. Naravno, jedne od omiljenijih aktivnosti su druženja i organizacija izleta, pa ćemo i ove godine naše članove počastiti izletima na more te drugim lijepim krajevima Lijepe naše. Naša najveća snaga je
zajedništvo i svi zajedno smo jedan veliki i uigrani tim- zaključio je podnoseći izvješće predsjednik Josip Dukarić.

Na ovoj skupštini sudjelovala je i zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek Golinac koja je pohvalila rad udruge te im je u ime Grada Virovitice obećala daljnju pomoć u radu. Skupština je nastavljena druženjem mnogobrojnih članova i gostiju uz pjesmu i ples.

(www.icv.hr, bs, foto: B. Sokele)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content