DVD Donja Motičina održao 75. redovnu izvještajnu skupštinu

U subotu, 4. veljače održana je redovna 75. izvještajna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donja Motičina. Skupštini su nazočili članovi DVD-a Donja Motičina, načelnik općine Donja Motičina Željko Kovačević, predsjednica Općinskog vijeća Ružica Mikičić, izaslanik VZ OBŽ zamjenik zapovjednika Boris Banjan, predsjednik VZ Našice Vlatko Gašić, zapovjednik VZ Našice i JVP Našice Danijel Matković, predstavnici DVD Vugrovec, DVD Feričanci, DVD Valenovac, DVD Stipanovci i DVD Našice.

Predsjednik DVD-a Donja Motičina Davor Vrabac otvorio je skupštinu uz dnevni red od 12 točaka. Izvješće o radu društva za 2022. godinu kao i prijedlog plana rada za 2023. godinu podnio je zapovjednik društva Zlatko Vinković. Blagajnik Matko Stuparić podnio je izvješće o ostvarenom planu prihoda i rashoda za 2022. godinu, a ujedno i prijedlog plana prihoda i rashoda za 2023. godinu. Sve točke dnevnog reda jednoglasno su usvojene.

Nazočnima se obratio predsjednik VZ Našice Vlatko Gašić koji je pohvalio izvrstan dugogodišnji radi DVD-a te odličnu suradnju između DVD-a i Općine Donja Motičina. Zamjenik zapovjednika VZ OBŽ Boris Banjan istaknuo je odličnu organizaciju DVD-a na prisutnim intervencijama, istaknuo veliko zadovoljstvo prisutnosti djece i mladeži u DVD-u, te pohvalio kvalitetan odnos na relaciji Općina i DVD.

Načelnik općine Donja Motičina Željko Kovačević pohvalio je kvalitetan i transparentan rad udruge, izrazio veliko zadovoljstvo okupljanja djece i mladih u DVD-u, istaknuo početak realizacije jednog od najvećih projekata , a to je izgradnja novog Doma za DVD. Naposlijetku se zahvalio svima te poželio sreću u daljnjem radu sa što više natjecanja i druženja, a najmanje intervencija. Po završetku skupštine obratio se predsjednik DVD-a Davor Vrabac. Zahvalio je VZ OBŽ i zapovjedniku JVP Našice na odličnoj suradnji i nesebičnoj potpori. Isto tako zahvalio je načelniku i Općini Donja Motičina koja uvelike podržavaju rad DVD-a te ga isto tako i financijski potpomažu.

Također je važno napomenuti da je Društvo bogatije za dva vatrogasna časnika i dva vatrogasna časnika I. klase. Potom su zaslužnim članovima dodijeljena priznanja i odlikovanja, za napomenuti je najaktivnijeg člana Tomislav Granat, dok je zapovjedniku Zlatku Vinković dodijeljeno priznanje za posebni doprinus u radu društva od 2018. – do 2022. godine.

(DVD Donja Motičina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content