FOTO Zavirili smo na prostore ovogodišnjeg Viroexpa: Evo što ćete sve moći vidjeti kroz tri dana održavanja sajma

U četvrtak poslijepodne i navečer u hali Viroexpa bilo je kao u košnici. Izlagači su postavljali svoje štandove, a dio njih će to napraviti i u petak, prvog dana održavanja sajma, kada će Viroexpo dobiti “zadnje ušminkavanje” prije otvorenja i sajamski grad bit će spreman za tisuće posjetitelja.

Uz unutrašnji, popunjen je i vanjski izlagački prostor. Traktori i poljoprivredni priključci, sustavi navodnjavanja i niz drugih izložaka posjetitelji će moći razgledavati kroz tri dana održavanja sajma, od petka, 17. do nedjelje, 19. veljače. Cijena ulaznica je 1 euro.

Uz Vladu RH, pokrovitelji 26. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2023 su – Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma. Zemlja partner je BiH, a Županija partner je Ličko-senjska županija. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Sponzor partner su Hrvatske šume.

(vpz.hr, Foto: K. Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content