KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte animirani film “P’astanian i tri njušketira”, triler “Kokainski medvjed” te horor “Winnie the Pooh: Krv i med”

Kino Slatina i ovog vam vikenda donosi odlične naslove. 

“P’astanian i tri njušketira”
– animirani, obiteljski

Petak, 24. veljače u 17 sati
Subota, 25. veljače u 17 sati
Nedjelja, 26. veljače u 17 sati

Temeljena na slavnom romanu ‘Tri mušketira’ i smještena u 17. stoljeće, ova nevjerojatna animirana avantura prati mladog štenca P’Astaniana koji putuje u velebni Pariz i nada se da će ispuniti svoj san da postane jedan od slavnih zaštitnika kralja.

P’Astanian je mladi mačevalac koji sanja pridružiti se legendarnim Njušketirima. Nakon što je dokazao svoje vještine i stekao njihovo povjerenje, on i Njušketiri moraju obraniti kralja od tajne zavjere zlog kardinala koji želi preuzeti vlast. Budući da nitko drugi ne može spasiti situaciju, P’Astanian i njegovi novostečeni prijatelji, talentirani mačevaoci, kreću u avanturu kako bi bili spasili kralja i oslobodili regiju.

Cijena ulaznice: 3,50 € | 26,37 kn

“Kokainski medvjed”
– triler

Petak, 24. veljače u 19 sati
Subota, 25. veljače u 19 sati
Nedjelja, 26. veljače u 19 sati

Ozloglašeni i ranije osuđivani krijumčar droge, koji je također bio i bivši službenik za narkotike, upravljao je avionom kada je shvatio da je njegov teret pretežak. U pokušaju da olakša svoj teret, iz aviona je ispustio torbu punu kokaina. Pilot je tada odlučio pojuriti za robom, ali, nakon pokušaja otvaranja padobrana, nije uspio i pao je u smrt.

Ovo se možda već čini kao luda priča, ali zapravo je tek početak. Torba s kokainom, vrijedna gotovo petnaest milijuna američkih dolara, tada je pala u ruke 175 kilograma teškog američkog crnog medvjeda koji ju je odlučio pojesti. Film prati događaje s medvjedom koji je, pod ovim nevjerojatnim utjecajem, krenuo u ubilački pohod potaknut drogom.

Cijena ulaznice: 4,00 € | 30,14 kn

“Winnie the Pooh: Krv i med”
– horor

Petak, 24. veljače u 21 sat
Subota, 25. veljače u 21 sat
Nedjelja, 26. veljače u 21 sat

Ovo nije priča za laku noć. Ovo je horor verzija poznate legende o Winnie the Poohu.

Dani veselja i velikih avantura su prošli jer je Christopher Robin, sada već mladić, ostavio medvjedića Winnie The Pooha i Praščića da se sami snalaze. Kako vrijeme prolazi, osjećajući se sve više ljutito i napušteno, njih su dvoje izvan kontrole. Nakon što su osjetili okus krvi, Winnie-The-Pooh i Praščić kreću u potragu za novim izvorom hrane. Nedugo zatim počinje njihovo krvavo divljanje.

Cijena ulaznice: 4,00 € | 30,14 kn

(www.icv.hr, Kino Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content