3. ŽNL ZAPAD Graničar Okrugljača i Sloga u izravnom dvoboju za drugo mjesto: Stara Brezovica gostuje u Rušanima, a Otrovanec u Bačevcu

Nogomet se vraća i na trećeligaške travnjake, a danas (subota) su na rasporedu sve tri utakmice 3. ŽNL Zapad.

Do novih bodova na gostovanju u Bačevcu pokušat će doći Otrovanec, a u tom dvoboju gosti će imati ulogu favorita. Brana u jesenskom dijelu prvenstva nije upisala niti jedan bod, dok je Otrovanec s tri pobjede i jednim remijem došao do šestog mjesta.

Najzanimljivija utakmica 10. kola igrat će se u Okrugljači gdje će drugoplasirana Graničar Okrugljača dočekati Slogu iz Dugog Sela, momčad koja se nalazi na trećem mjestu. U slučaju pobjede domaćini bi smanjili zaostatak za vodećim Omladincem na samo jedan bod, uz utakmicu više, dok bi Sloga došla na tri koraka do kluba iz Korije.

Utakmica će se igrati i na Starom Selu gdje će gostovati Stara Brezovica. Napredak će u ovoj utakmici tražiti drugu ovosezonsku pobjedu, a Brezovčani priključak vrhu tablice.

Dodajmo kako će ovotjednu pauzu od ligaških obveza Bušetina 1947. iskoristiti za odigravanje pripremne utakmice, a na Bereku će ugostiti Mladost Nadu iz Hrastovca. Utakmica se igra danas u 16 sati.

U prvom proljetnom kolu slobodan je i vodeći Omladinac koji je trebao gostovati u Kladarama, koje su odustale od daljnjeg natjecanja.

3. ŽNL Zapad, 10. kolo: Subota, 25. ožujka u 15:30 sati

Graničar Okrugljača – Sloga
Napredak – Stara Brezovica
Brana – Otrovanec

(www.icv.hr, mra, foto: arhiva)

3. ZNL Zapad

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content