KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte animirani “Marmaduke: Buntovnik na četiri noge”, SF “65” i akcijski “Shazam! Bijes bogova”

Kino Slatina i ovog vikenda donosi odlične projekcije.

MARMADUKE: BUNTOVNIK NA ČETIRI NOGE
-animirani, komedija, avantura

Petak, 17.03. u 17:00
Subota, 18.03. u 17:00
Nedjelja, 19.03. u 17:00

Poznati stripovski junak, pas Marmaduke stiže na velike ekrane! Legendarni trener pasa vjeruje da ga može pretvoriti iz nedisciplinirane, ali simpatične njemačke doge u sljedećeg prvaka Svjetske izložbe pasa.

Naš junak je simpatična (ali izvan kontrole) njemačka doga koja je najsretnija kada se zabavlja sa svojom obitelji, Winslowima, pogotovo kada se igra “kauboja” s devetogodišnjim Billyjem. No, koliko god se trudili, čini se da Winslowi jednostavno ne mogu spriječiti Marmadukea od njegovih tendencija da se uvali u nevolju.

Kada jedan od Marmadukeovih epskih neuspjeha postane viralan, ta video snimka privuče pažnju poznatog trenera kojeg zaokupi izazov pretvoriti Marmadukea u prvaka Svjetske izložbe pasa.

Uslijedit će burna pustolovina, iako ne na način na koji su svi očekivali. Na kraju će Marmaduke i Winslowi shvatiti da najvažnija stvar u životu nije pobjeđivati, nego ostati vjeran sebi i onima koje voliš.

Cijena ulaznice: 3,50 € | 26,37KN

65
-znanstvena fantastika, avantura, drama

Petak, 17.03. u 19:00
Subota, 18.03. u 19:00
Nedjelja, 19.03. u 19:00

Sada, samo sa jednom prilikom za spašavanje, Mills (Adam Driver) i jedini preživjeli član posade, Koa (Ariana Greenblatt), moraju se probity kroz nepoznati teren prožet opasnim praposvijesnim stvorenjima u epskoj borbi za preživljavanje.

Od scenarista filma Tiho mjesto i producenta Sama Raimija dolazi 65, znanstveno fantastični triler u kojem se glumi Adam Driver, Ariana Greenblatt i Chloe Coleman. Redatelji I scenaristi filma su Scott Beck i Bryan Woods dok su producenti Sam Raimi, Deborah Liebling i Zainab Azizi. Također, Scott Beck I Bryan Woods sun a filmu sudjelovali kao producenti.

Cijena ulaznice: 4,00 € | 30,14 KN

SHAZAM! BIJES BOGOVA
-akcija, avantura

Petak, 17.03. u 21:00
Subota, 18.03. u 21:00
Nedjelja, 19.03. u 21:00

Henry Gayden je i ovog puta napisao scenarij pun akcije i smijeha.

Superheroj Shazam je cinični tinejdžer koji se trudi pronaći svoje mjesto u svijetu i ne zna ništa o takvim junacima, a kamoli kako biti jedan. U njegovom se životu sve vrti oko magične riječi koja ga transformira u njegov odrasli alter ego superheroja, Shazama.

Cijena ulaznice: 4,00 € | 30,14 KN

(POU Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content