Komunalni poslovi općine Crnac povjereni poduzeću Papuk iz Orahovice

Vijećnici općine Crnac održali su svoju redovu 11. sjednicu, a u sklopu iste pred njima se našlo 20. točaka Dnevnog reda uglavnom donošenja redovnih odluka uvjetovanih odgovarajućim zakonima.

No, prije svega, otvoren je aktualni sat na kojem je vijećnik HSS-a Filip Vidović postavio pitanja vezana uz javnu rasvjetu, uređenje poljskih puteva i određenih pristupnih cesta u Velikom Rastovcu na što je načelnik Mato Damjan odgovorio kako su projekti za sve navedeno u realizaciji i kako očekuje vrlo brz početak radova.

U nastavku je jednoglasno doneseno niz odluka među kojima one o potvrdi izvješća rada načelnika za protekli period, o usvajanju izvještaja Proračuna, proračunskih i izvan proračunskih korisnika za prošlu 2022. godinu, a zatim i odluka o izvješću zaštitite od požara, prihvaćen je i zaključak o prihvaćanju izvješća o izvršenju programa utroška sredstava od prihoda i prodaje zakupa ili prodaje poljoprivrednog zemljišta. Najvažnije odluka Sjednice bila je ona o povjeravanju obavljanja komunalnih djelatnosti na području općine.

– Općina Crnac ovom odluku Trgovačkom društvu Papuk d.o.o. iz Orahovice povjerava obavljanje komunalnih djelatnosti i to održavanje groblja i javnih zelenih površina, usluge ukopa i obavljanje dimnjačarskih poslova. Isto tako ovom odlukom Vijeće je ovom odlukom povjerilo Trgovačkom društvu Elkomnet d.o.o. iz Voćina obavaljanje poslova izgradnje i održavanja elektrotehničke komunikacijske infrastrukture i druge povezane opreme– pojasnio je vijećnicima temeljne odredbe ove odluke pročelnik JUO Crnac Danijel Jozić.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content