“Neuništivi” Paradinović s 18 pogodaka na vrhu liste strijelaca: Ovo je neka vrsta nagrade za sve što sam prošao

Valentino Paradinović, iskusni napadač četvrtoligaša Pitomače, nije više samo vodeći klupski strijelac, već i prvi topnik 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. U dosadašnjem dijelu prvenstva na svom je kontu skupio 18 pogodaka – lijepa brojka za rang natjecanja u kojemu gotovo da nema laganih utakmica.

Do prošlog vikenda na vrhu je bio izjednačen s Hrvojem Bačijem, napadačem četvrtoplasiranog Tehničara iz Cvetkovca. Dok je Paradinović u susretu sa Suhopoljem postigao svoj drugi uzastopni “hattrick”, Bači je uspio jednom zatresti mrežu Ferdinandovca i sad je na brojci od 16 pogodaka.

Do kraja prvenstva još je ostalo deset utakmica, a bez obzira na konačan ishod, ovo je, ističe Paradinović, najbolja nagrada za predanost, odricanje i zalaganje na treninzima.

-Bez obzira tko će na kraju ponijeti titulu najboljeg ligaškog strijelca, sretan sam što mi se ove sezone otvorilo po pitanju zgoditaka i ujedno me nagradilo na zalasaku karijere, a valjda sam to i zaslužio nakon svega što sam prošao. Na sreću, golovi me idu, a što se igre tiče, naravno, uvijek može i vjerujem da će biti bolje – prokomentirao je Paradinović.

Borba za najboljeg ligaškog strijelca, očekivano, u drugom je planu, a prioritet je, naglašava, osvajanje ovosezonskog naslova prvaka i titule Županijskog nogometnog kupa.

-Što se tiče pogodaka, nije bitno kako će na kraju završiti, bio bih najsretniji kad bi ostvarili zacrtane ciljeve, a to je osvajanje prvenstva i Županijskog kupa. Iako ima puno do kraja natjecanja, moram reći kako sam i više nego zadovoljan dosadašnjim igrama i rezultatima. Jako smo dobro posloženi i stvaramo puno šansi, a atmosfera je odlična i to je ono najbitnije – zaključio je Paradinović.

Uz Paradinovića (18 pogodaka) i Bačija (16 pogodaka), iz prikrajka “vreba” slatinski napadač Matija Bubaš, koji je dosad postigao 13 pogodaka.

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content