Osječko-baranjska županija organizira novi besplatni seminar pod nazivom “Zaštita podataka u poslovanju”

U ciklusu besplatnih seminara koje Osječko-baranjska županija organizira za poduzetnike i sve one koji su uključeni u poslovni svijet, sljedeći u nizu je seminar pod nazivom “Zaštita podataka u poslovanju”.

Seminar će se održati 31. ožujka u Maloj vijećnici Osječko-baranjske županije s početkom u 10 sati, a predviđeno trajanje je do 13 sati. Predavanje će održati Darko Bušić i Siniša Karamarković iz tvrtke “Imputo informatika”.

U svijetlu trenutnih događaja kada je sve više poslovnih subjekata, odnosno kada su njihovi sustavi hakirani, važno je znati kako se zaštititi od kibernetičkih napada, te kako i dalje sačuvati svoje podatke. Svrha ovog seminara je osvijestiti polaznike s čime se sve mogu suočiti i kako se najbolje zaštititi. Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica, a namijenjen je svim poduzetnicima.

Na seminaru će se tako razgovarati o zaštiti računala, zaštiti lokalne mreže, sigurnosnom kopiranju podataka te organizaciji i radu s podacima i njihovom spremanju.

Za sudjelovanje na ovom seminaru potrebno je popuniti i poslati obrazac prijave koji se nalazi na web stranicama Županije u okviru projekta “Poduzetnički obzor” najkasnije do 30. ožujka ove godine.

(OBŽ)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content