Službeno je: Igor Drvenkar zamijenit će Akija u Parnom valjku

Parni valjak službeno je otkrio tko će zamijeniti Akija Rahimovskog, piše index.hr.

“Moja glava, moja pravila feat. Igor Drvenkar, četvrtak, 23.03. u 12:00. Premijera naše nove pjesme na radijskim postajama diljem regije i videospota na našem YouTube kanalu”, objavili su na svojim službenim stranicama te tako potvrdili da će odsad nastupati s pjevačem Igorom Drvenkarom, 31-godišnjakom kojeg hrvatska javnost već zna kroz emisiju A strana.

Igor je pjevao u raznim bendovima, a okušao se i u nekoliko mjuzikala, među kojima su Jesus Christ Superstar, Uskrsli i Ljepotica i Zvijer. Zabavljao je Zagrepčane na dočeku 2022. godine. Da će Igor biti novi frontmen benda šuškalo se i ranije, no iz benda su glasine potvrdili tek danas.

Aki s Parnim valjkom bio od početka

Aki Rahimovski preminuo je u siječnju prošle godine u dobi od 66 godina.

Prvu postavu Parnog valjka činili su: Aki Rahimovski (vokal, klavir), Husein Hasanefendić Hus (solo gitara, akustična gitara, vokal), Srećko Antonioli (bubnjevi), Zlatko Miksić – Fuma (bas-gitara) i Jurica Pađen (solo gitara, akustična gitara). U 30-godišnjoj karijeri Parni valjak je objavio 16 studijskih albuma, 14 singlova, 5 uživo albuma, 4 kompilacije te 2 koncertna DVD-a.

(index.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content