U Đakovu održano Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu: Sudjelovalo 246 natjecatelja iz 49 hrvatskih klubova

U suradnji sa Hrvatskim kickboxing savezom, a u organizaciji Kickboxing klub Blitza iz Đakova, u subotu, 4. ožujka održano je prvenstvo Hrvatske u kickboxing disciplinama K1 style za juniore i seniore, light contact za juniore i kick light za starije kadete. Nastavno sportskoj dvorani Đakovo.

Na natjecanju je sudjelovalo 246 natjecatelja iz 49 hrvatskih klubova, a svečanom otvorenju natjecanja, u Nastavno sportskoj dvorani Đakovo,nazočili su predsjednik Hrvatskog kickboxing saveza Tomislav Bilandžić, predsjednik KBK Blitz Danijel Šimundić, gradonačelnik Grada Đakova Marin Mandarić te zamjenik župana Mato Lukić.

mini IMG 2326
Foto: OBŽ

– Čestitam organizatorima na izvrsnom sportskom natjecanju koje je ponovno privuklo velik broj sudionika iz cijele Hrvatske te im želim dobrodošlicu u Đakovo i Osječko-baranjsku županiju. Drago mi je da i na ovaj način pokazujemo spremnost i jednu sportsku raznolikost koju ćemo podržavati i u budućnosti, još jače i snažnije, s obzirom da je Osječko-baranjska županija ponijela prestižnu titulu Europske regije sporta 2024. godine – kazao je zamjenik župana Mato Lukić.

Zadovoljstvo odličnom organizacijom natjecanja izrazio je i predsjednik Hrvatskog kickboxing saveza Tomislav Bilandžić koji se zahvalio svima koji su pomogli u realizaciji ove sportske priredbe.

– Zahvaljujem se KBK Blitz koji je suorganizator ovog natjecanja i kao gradonačelnik Grada Đakova ponosan sam što u našem gradu imamo ljude koji na taj način promoviraju sport, zajedništvo, trud i zalaganje. Uvjeren sam da ćemo ovakva natjecanja ugostiti i u budućnosti – istaknuo je gradonačelnik Mandarić.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content