U tijeku rezervacije izložbenih mjesta za “Osječki sajam antikviteta”

Kako su već ranije najavljivali iz Tržnice d.o.o., koja je novi organizator tradicionalne priredbe “Osječki sajam antikviteta”, u tijeku je provedba postupka rezervacije izložbenih mjesta na lokaciji u Parku kralja Držislava za razdoblje travanj – rujan 2023. godine, na kojem mogu sudjelovati svi dosadašnji i potencijalni novi izlagači

Odluka o načinu i cijenama rezervacije i izdavanja u zakup izložbenih mjesta, Pravila o postupku izdavanja u zakup i shematski prikaz po vrstama, namjeni i rednom broju svakog pojedinog izložbenog mjesta te obrazac Ponude objavljeni su na službenoj stranici Organizatora www.trznicaos.hr., a potrebne dokumente svi zainteresirani mogu dostaviti zaključno do četvrtka, 23. ožujka 2023. godine.

-Ovim načinom svi redovni izlagači mogu u narednih šest mjeseci, do kada je predviđeno da će se sajam održavati na sadašnjoj lokaciji, stječu mogućnost izlaganja na uvijek istom mjestu, na kojem će ih kupci/posjetitelji lakše pronaći i ne moraju, kao do sada, vršiti posebne prijave za svaki mjesec. Ujedno je osiguran dostatan broj mjesta za izlagače bez uplaćene rezervacije- ističu iz gradske tvrtke Tržnice d.o.o.

Napominju i kako su cijene ostale iste jer početna cijena mjesečne rezervacije i dnevnog zakupa na dan održavanja priredbe predstavlja zbroj sadašnje cijene koja se naplaćuje već duži niz godina.

Tako se početna cijena štanda na licitaciji kreće od 6 do 18 eura.

Sajam antikviteta poznata je osječka manifestacija koja svake prve subote u mjesecu okuplja velik broj posjetitelja, onih koji su u potrazi za antikvitetima, domaćim proizvodima, ukusnim zalogajima ili samo dobrim druženjem.

(www.icv.jr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content