Iz godine u godinu Općina Bizovac ide snažnim koracima naprijed: Ulaganja u infrastrukturu, školstvo, zdravstvo, udruge i druge projekte uz snažnu podršku Osječko-baranjske županije

Na Svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Bizovac, središnjem dijelu programa obilježavanja Dana Općine Bizovac i 30-te godišnjice njenog utemeljenja, Općinski načelnik Srećko Vuković govorio je o najvažnijim završenim i aktualnim projektima i aktivnostima na području općine, prije svega o izgradnji komunalne i javne infrastrukture, ulaganjima u školstvo, zdravstvo, socijalne programe, vatrogastvo, gospodarstvo, sport, udruge.

Zahvalio je na suradnji i potpori u realizaciji projekta koju je općina imala s resornim ministarstvima, Osječko-baranjskom županijom i susjednim općinama i gradovima Sjednici, koju je vodio predsjednik Općinskog vijeća Nikola Lacković, nazočili su i zamjenik župana Osječko-baranjske županije Josip Miletić u svojstvu izaslanika predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, načelnici susjednih općina i gradova te predstavnici društvenog života Općine Bizovac.

– Vidimo da Općina Bizovac iz godine u godinu ide snažnim koracima naprijed, a želim da se tako nastavi i ubuduće te da zadrži svoj prepoznatljiv status – rekao je zamjenik župana Miletić čestitavši svim nazočnim vijećnicima i mještanima Dan općine i jubilarnu godišnjicu njena utemeljenja.

Podsjetio je na značajna ulaganja u infrastrukturu, osobito prometnu kao što je rekonstrukcija dionice državne ceste kojom je Bizovac povezan s Osijekom, a u čijem su sklopu uređene biciklističke staze i drugi potrebni zahvati.

Istakao je i ulaganja u školstvo, zdravstvo, vatrogastvo i udruge, u čemu je Općina imala i imat će potporu Osječko-baranjske županije. U sklopu proslave, dodijeljena su i javna priznanja pojedincima i kolektivima koji su ostvarili zapažene rezultate u proteklom razdoblju. Primili su ih Ivica Teskera, Josip Zimmerman, Radomir Brkić, Željko Vidaković te predstavnici tvrtke “Firmo” d.o.o., Udruge pčelara “Valpovština” Valpovo i Glasa Slavonije.

viber slika 2023 04 19 18 12 13 628 Custom
foto: OBŽ

(www.icv.hr, mra, foto: OBŽ)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content