Moto klub ”Zvijeri” i Općina Čađavica uskrsnim poklonima razveselili najmlađe stanovnike općine

Već osmu godinu članovi Moto kluba ”Zvijeri” iz Čađavice uoči uskrsnih blagdana, u suradnji s Općinom Čađavica, uveseljavaju najmlađe, ali najpotrebitije stanovnike općine.

Članovi kluba su napravili gnijezdo u prikolici i popunili ga poklonima za najmlađe, a veseloj se družini ove godine pridružio i Uskrsni zec.

Točno u 13 sati obukli su opremu, stavili kacige i vesela povorka je krenula čađavačkim ulicama i okolnim naseljima. Zvuk motora i sirena izmamio je mnoge stanovnike ovog područja da izađu pred svoje kuće i mahnu ovoj povorci.

– Na području općine Čađavica, što podrazumijeva i okolna sela, ima obitelji slabijeg imovinskog stanja i upravo tu djecu se trudimo razveseliti. Dostavljamo im uskrsne poklone pred kućni prag i u tome čar ovog događaja. Kad zasviraju sirene i djeca vide da su bajkeri dovezli uskrsnog zeca baš pred njihovu kuću i da još dobiju i poklon, njihovoj sreći nije bilo kraja – rekao je predsjednik MK ”Zvijeri” Hrvoje Herbaj.

Bajkeri su danas posjetili 10 obitelji s područja općine i razveselili 15 mališana. Njihov poklon će obogatiti njihovo uskrsno gnijezdo, a druženje sa uskrsnim zecom ostati jedna od najljepših uspomena. 

(www.icv.hr, rt, adf; Foto: R. Turk, B. Boršić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content