Poduzeće Voda d.o.o. Orahovica izdalo poziv građanima za priključenje na sustav javne vodoopskrbe u naseljima Donja Pištana i Duzluk

Poduzeće Voda d.o.o. Orahovica izdalo poziv građanima za priključenje na sustav javne vodoopskrbe u naseljima Donja Pištana i Duzluk.

– Molimo sve građane da nas kontaktiraju u svrhu prikupljanja informacija zainteresiranih budućih korisnika za priključenje na javni vodoopskrbni sustav koji će distributer Voda d.o.o. uskoro omogućiti u naseljima Duzluk i Donja Pištana. Priključenje na javni vodoopskrbni sustav na području prigradskog naselja Donja Pištana je za ulice Stjepana Radića, Radićev odvojak, Riječna ulica i bana Jelačića te u Duzluku za ulice Manastirska, jezerska, Ružicina i Omladinska. Zainteresirani se mogu javiti putem telefona na broj 673-103 ili doći osobno na adresu tvrtke u Ulici Vladimira Nazora 14 u Orahovici. Sukladno članku 55. Zakona o vodnim uslugama Voda d.o.o. kao javni isporučitelj vodnih usluga obavještava vas kao vlasnika odnosno zakonitog posjednika građevina, da ukoliko do sada niste priključili svoju građevini ili nekretninu na sustav javne vodoopskrbe i odvodnje, imate zakonsku obvezu priključiti svoju građevinu na komunalne vodne građevine (javnu vodoopskrbu i odvodnju) odnosno sklopiti Ugovor o priključenju na istu – poručili su iz Vode d.o.o. te pojasnili što je potrebno za podnošenje zahtjeva:

– Za priključenje na sustav potreban je izvod iz katastarskog plana čestice ili objekta na kojoj se nalazi građevina koja se priključuje na komunalnu infrastrukturu (ne starija od šest mjeseci), potom Dokaz o vlasništvu građevine, odnosno nekretnine za koju se traži priključak – Gruntovni izvadak ne stariji od šest mjeseci. Potrebno je priložiti i građevinski dozvolu, potvrdu glavnog projekta, rješenje o izvedenom stanju ili drugi odgovarajući akt o dopuštenju gradnje, odnosno uvjerenje da je građevina sagrađena prije 15.02.1968. godine. Prilikom podnošenja Zahtjeva izvršit će se uplata u iznosu od 132,77 eura (1000 kuna) kao akontacija. Za detaljnije informacije možete zvati na telefon 033/673-103 – zaključuju u priopćenju iz Vode d.o.o.        

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content