Poziv na sudjelovanje u obilježavanju Svjetskog dana zdravlja: Grad Osijek svim će izlagačima osigurati besplatne štandove

Svjetski dan zdravlja (World Health Day) obilježava se svake godine 7. travnja čime se ujedno obilježava i godišnjica osnutka Svjetske zdravstvene organizacije (WHO).

Tako je Svjetski dana zdravlja 2023. godine posvećen obilježavanju 75. rođendana Svjetske zdravstvene organizacije.

Grad Osijek uputio je poziv svim zainteresiranima da se aktivno uključe u obilježavanje Svjetskog dana zdravlja koji će se održati u subotu 15. travnja 2023. na Trgu slobode u vremenu od 10 do 13 sati s ciljem upoznavanja javnosti sa zdravstvenim problemima koji utječu na širu populaciju i važnosti prevencije i ulaganja u zdravlje.

– Zainteresirane molimo da potvrde svoj interes za sudjelovanjem u obilježavanju Svjetskog dana zdravlja i da najkasnije do srijede 12. travnja 2023. dostave program i aktivnosti kojima žele sudjelovati u obilježavanju (tema, način promocije). Grad Osijek svim izlagačima i prezenterima osigurat će mogućnost besplatnog korištenja pokretne naprave (štanda) te mogućnost predstavljanja programskih aktivnosti na otvorenoj pozornici na Trgu Slobode – ističu iz Grada.

Tražena dokumentacija može se dostaviti na sljedeću adresu: GRAD OSIJEK, Upravni odjel za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo, n/p Pročelnika mr.sc Romano Kristić, Osijek, Franje Kuhača 9 ili na e mail adresu: [email protected], kontakt telefon: 229 – 164.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content