Proljetni festival u subotu u Čepinu: Kreativne radionice poznate televizijske vrtlarice, jela chefa Tomislava Špičeka i nastup Cecilije

Bogat program ovogodišnjeg Proljetnog festival koji će se održati sutra (subota) u Čepinu započeti će već u 9 sati na trgu gdje će uz glazbu, boje i mirise cvijeća, svatko moći pronaći nešto za sebe.

Više od 50 izlagača iz raznih krajeva Hrvatske, na svojim će štandovima ponuditi cvjetne i povrtne sadnice, med, OPG proizvode, rukotvorine, a i poneko iznenađenje.

Uz brojne kreativne radionice i predavanje najpoznatije hrvatske vrtlarice Kornelije Benyovski Šoštarić, u Centru za kulturu bit će izvedena predstava za najmlađe. Riječ je o lutkarskoj predstavi za “Priče iz žabljeg svijeta” koja je zamišljena kao obrat poznate bajke o začaranom princu pretvorenom u žapca. Predstava je interaktivna, veselog i živog ritma, a krase ju glazbeni brojevi što će sigurno oduševiti brojne mališane

Za 13 predviđena je podjela ručka posjetiteljima koji će osmisliti i spraviti omiljeni chef Tomislav Špiček.

Za glazbu tijekom dana pobrinut će se DJ Lovro, a sama završnica Festivala bit će koncert Cecilije u 20 sati, a u koji će svojim nastupom posjetitelje uvesti Plesni studio Shine.

Bogatim programom drugog Proljetnog festivala u Čepinu će se slaviti i Dan planeta zemlje koji se 22. travnja obilježava u 150 zemalja svijeta, a u Hrvatskoj se organizirano obilježava od 1990. godine.

(www.icv.hr, tj)

Cepin ProljetniFestival 2023

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content